IMAGINI VIDEO cu atacul dat la buzunarele unor clienți într-un restaurant din...

IMAGINI VIDEO cu atacul dat la buzunarele unor clienți într-un restaurant din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-956363988">

hoti-tinecz-3

Patronul unui restaurant din Timișoara atrage atenția asupra unor hoți, făcând publică înregistrarea video cu modul în care aceștia acționează.

„Atenție! Hoți în restaurante, foarte profesioniști. Grija unde unde va țineți lucrurile importante”, a scris acesta pe o rețea de socializare, distribuind mai multe imagini cu cei vizați, dar și un clip cu modul în care aceștia au procedat pentru a „buzunări” clienții localului. Totul s-a petrecut în weekend-ul trecut, sâmbătă, în jurul orei 21.00, „acțiunea” durând doar câteva minute. De data aceasta potențialele victime au scăpat fără pagube. Cei care au comentat la postarea inițială i-au recunoscut pe bărbații vizați și din alte situații asemănătoare.

2 COMENTARII

  1. Si pe mine m-au executat in acelasi fel, nasol de tot, problema cea mai mare este ca ospatarii stiu, patronii stiu dar nimeni nu face nimic, se fac ca nu vad. asta e problema care trebuie rezolvata inaintea problemei hotilor!
    Cand sa platesti te trezesti fara bani, ii spui ospatarului, dar el deja stie si iti spune ca incearca el sa recupereze ceva. Mi-e scarba.

  2. Pe lângă Restaurantul Tinecz, unde nu le-a reușit furtul, au mai vizitat și Casa Antinori unde au furat 500 de euro, existând pângere și martori.Au mai fost tot atunci și pe la Restaurantul L’Osterietta (toate sunt localuri din zona Calea Aradului). Au mai încercat să fure luna trecută și la Da’ Toni, în Complex. Cel ce bag- mâna a mai furat și la Reghin, jud Mureș, apărând și la Stirile Protv –

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.