Imprudența şi vremea rea fac victime în vestul ţării: trei persoane în...

Imprudența şi vremea rea fac victime în vestul ţării: trei persoane în spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal

0
DISTRIBUIȚI

accident bmw 3

Carosabil umed, vizibilitatea redusă, viteza, teribilismul şi lipsa de experienţă au dus la producerea unui nou accident în vestul ţării, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc duminică seara în Reşiţa, în zona bisericii sârbeşti.


Potrivit resita.ro, un şofer de 18 ani a condus cu viteză mare o maşină, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a derapat, din cauza carosabilului umed. Autoturismul a pătruns pe contrasens unde a lovit în plin o altă maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, iar şoferul vinovat este în stare gravă. Mai multe ambulanţe au intervenit la faţa locului şi au preluat răniţii pe care i-au trasnportat la spital.

Traficul în zonă a fost perturbat circa o oră, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentu vătămare corporală din culpă. Potrivit resita.ro, în ultimele zile, din cauza vitezei, la Reşita au fost înregistrate mai multe accidente, şoferii călcând prea tare pe pedala de acceleraţie în ciuda faptului că drumul era alunecos din cauza condiţiilor meteo.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.