INCIDENTE la Arad, înainte de meciul UTA – ASU Poli, un suporter...

INCIDENTE la Arad, înainte de meciul UTA – ASU Poli, un suporter a ajuns în stare gravă la spital FOTO și VIDEO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-387890102">

suporteri-timisoareni11_resize

Timișoara și Arad se înfruntă din nou pe terenul de fotbal după o pauză de câțiva ani, prin UTA Bătrâna Doamnă și ASU Politehnica, și, așa cum era de așteptat, incidentele nu au întârziat să apară.

Aproape 400 de fani timișoreni care au mers la Arad pentru a-și susține echipa din afara stadionului, cele 90 de locuri oferite de gazde în interiorul stadionului Motorul fiind ocupate de juniorii clubului. Suporterii oaspeți au închiriat curtea unei case aflate chiar lângă stadion, unde încearcă, cu ajutorul unui proiector, să vadă transmisia televizată a partidei.

Suporterii alb-violeți au mărșăluit în coloană prin centrul Aradului, de la gară spre locul desfășurării partidei, iar spiritele s-au încins pe Calea Timișorii, în apropierea arenei, unde un grup de fani arădeni își așteptau rivalii. Au avut loc mai multe ciocniri, iar un suporter arădean a fost rănit nu de rivali, ci de jandarmi, fiind transportat de urgență la spital. Potrivit specialarad.ro, acesta a fost lovit în cap și starea sa este gravă, urmând să fie operat.

Foto: Adrian Pîclișan

2 COMENTARII

  1. Cu excepția meciurilor cu Timișoara eu sînt fan UTA însă azi atît jucătorii , organizatori cît și suporterii Aradului au oferit o lecție parcă cpiată de la „Mitici” .!
    BRAVO POLI ! Ați jucat ca niște eroi în „mocirla , Motorului” !
    Arbitrul Feșnic a cam „feștit-o” .!

  2. Cand se va desfasura un meci fara batai, incidente si capete sparte, civilizat, cum se intampla inainte de aparitia acestor specimene primitive numite ultrasi, atunci da, aia va fi o stire! In rest, cu spectatori transformati in hoarde ne-am obisnuit, e deja ceva banal. Dar dezgustator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.