Îndemnul lui Traian Stancu (ALDE): să îi mulțumim lui Tăriceanu că le-a...

Îndemnul lui Traian Stancu (ALDE): să îi mulțumim lui Tăriceanu că le-a spus timișenilor că nu le poate face hotel de cinci stele, la inundațiile din 2005

0
DISTRIBUIȚI

traian stancu

Acum 11 ani, locuitorii din judeţul Timiş erau greu încercaţi de inundaţii. La acea vreme premier era Călin Popescu Tăriceanu, care, nervos pe o sinistrată, i-a replicat „ce vreţi, doamnă, să vă fac hotel de cinci stele?” Totul se întâmpla după ce Tăriceanu venise cu elicopterul să viziteze zonele inundate.

La mai bine de zece ani distanţă, Tăriceanu este lăudat în Timiş, de vicepreşedintele CJ Timiş, Traian Stancu, candidat ALDE pentru un mandat de deputat. Mai mult Tăriceanu a fost votat de ALDE ca propunere de premier, după alegerile din 11 decembrie.

„Este unul din motivele pentru care îl susţin pe domnul Călin Popescu Tăriceanu ca prim-ministru.


În 2005 când am avut inundaţii tot timpul când apele au afectat judeţul Timiş în Gătaia, Deta zona aceea am fost acolo şi am discutat cu oamenii. Vreau să vă spun că atunci, domnul Tăriceanu la presiunea de acolo a folosit chiar expresia «domnule, ce vreţi, să vă fac hotel de cinci stele?» Nu a făcut acel hotel de cinci stele pentru că nu era în atribuțiunile primului ministru, dar în schimb a făcut 1.114 case în județul Timiș în 2005 – 2006 și a recondiționat peste 500 de case. Am fost împreună cu colegii să vedem acele sate. Lumea, cum e în Banat harnică, și le-a modernizat, și le-a mărit. Acea expresie pe care atunci, toată lumea a sărit pe el că a folosit-o, astăzi trebuie să îi mulțumim că s-a ținut de cuvânt. Am mai văzut că unele partide promit că fac case pentru medici și chestiuni dinastea”, a declarat Stancu.

Amintim că organizația ALDE Timiș a mai apărat ieșiri ale liderului de la nivel național Călin Popescu Tăriceanu. În scandalul cozii de la permise, președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa a explicat faptul că în România există cetățeni de mai multe ranguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.