Isteria „Mannequin Challenge” a ajuns şi la Timişoara. Vezi cine s-a transformat...

Isteria „Mannequin Challenge” a ajuns şi la Timişoara. Vezi cine s-a transformat în „statuie” timp de aproape un minut și care a fost mesajul acțiunii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Provocarea "Mannequin Challenge" a ajuns şi la Timişoara.
Provocarea „Mannequin Challenge” a ajuns şi la Timişoara.

După Harlem Shake şi Ice Bucket Challenge, o nouă provocare a devenit virală pe reţelele de socializare. Este vorba de jocul „Mannequin Challenge” (n.r. Provocarea Manechinului), iniţiat la sfârşitul lunii octombrie a acestui an de către nişte studenţi din Florida, SUA.

În cadrul acestei provocări, mai multe persoane stau în poziţie fixă timp de aproximativ un minut. Practic, participanţii la joc se transformă în “statui” dintr-o dată, păstrând ultima poziţie pe care o aveau, iar cineva se plimbă şi filmează întreaga scenă.

„Mannequin Challenge” s-a extins rapid în întreaga lume, provocarea fiind acceptată chiar şi de celebrităţi. Jocul a ajuns şi la Timişoara în aceste zile. Astfel, ieri, studenţi de la Universitatea de Vest din Timişoara au înlemnit aproape un minut şi jumătate, printre participanţi s-au numărat şi tineri în scaun rulant sau veniţi din Africa.


„La UVT am oprit timpul pentru a da un moment egalității, toleranței și armoniei”, transmit reprezentanţii instituţiei pe Facebook.

De asemenea, tot ieri, şi cei care se antrenau la o clasă de la SmartFit 3 au încremenit în timp ce executau diferite exerciţii.

Vezi VIDEO cu cele două momente AICI şi AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.