Jazz britanic, cu Adam Haraszti Project, la Timişoara VIDEO

Jazz britanic, cu Adam Haraszti Project, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Britanicii care alcătuiesc Adam Haraszti Project vor susţine un concert la Timişoara
Britanicii care alcătuiesc Adam Haraszti Project vor susţine un concert la Timişoara

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un concert inedit susţinut de britanicii care alcătuiesc Adam Haraszti Project, care va avea loc miercuri 16 noiembrie de la ora 20 la Manufactura. Tobarul Adam Haraszti a pus bazele acestui grup la sfârşitul anului trecut, după ce s-au întâlnit la un jam session desfăşurat în capitala Marii Britanii. Muzica lor este descrisă ca fiind un amestec de jazz, soul şi hip-hop, iar până la ora actuală formaţia a scos un E.P.


care se numeşte The First. Alături de Adam Haraszti din această formaţie mai fac parte Sheldon Agwu (chitară),  David Mrakpor (bass) şi Bodo Maier (trompetă).

Sheldon Agwu a început să studieze chitara fiind inspirat de muzica unor nume ca BB. King, Freddie King, Albert King sau Jimi Hendrix şi este pasionat de Rock, Pop, Funk şi Latin. David Mrakpor este un multi – instrumentist care mai colaborează şi într-un proiect de hip hop numit The Age Of Luna. Până la ora actuală artistul a avut câteva apariţii în celebrul club de jazz din Londra Ronnies Scotts Jazz Club şi a avut o sesiune de înregistrări cu legendarul muzician Roy Ayers. Artistul care este implicat în mai multe proiecte muzicale citează la capitolul influenţe nume ca Don Blackman, Bernard Wright, Herbie Hancock, Norman Connors, Azymuth, Milt Jackson, Bobby Hutcherson, Karriem Riggins sau J Dilla. Bodo Maier a studiat trompeta de mic copil şi a absolvit Hochschule Luzern – Musik în Elveţia. Printre numele cu care a colaborat până acum merită să îi amintim pe Delinquent Habits, Matthias Rüegg [Vienna Art Orchestra], Joseph Bowie, Monty Phython’s Spamalot Musical (Zürich), Christoph Walter Orchestra, David Liebmann, St. Petersburg Improvisers Orchestra, Barry Guy, Peter Evans, Anarkoflamenco, Joe Haider, Roberto Koch, Mauro Martins, Viviane de Farias, Ricardo Fiuza, Linsey Alexander şi Eric „Guitar” Davis. Biletele pentru acest concert costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.