La Timişoara se strâng 2016 „cadouri în cutia de pantofi”, care vor...

La Timişoara se strâng 2016 „cadouri în cutia de pantofi”, care vor fi oferite copiilor din centrele de plasament din Timiş. Cum poţi face și tu o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI
shoebox
La Timişoara se strâng cadouri în cutia de pantofi.

Oamenii cu suflet mare din judeţul Timiş sunt încurajaţi, şi în acest an, să facă o faptă bună pentru micuţii părăsiţi de părinţi, înainte de Crăciun. Astfel, Asociaţia “Sfera Timişoarei” organizează o nouă ediţie a acţiunii “Numai fapte bune”, în cadrul căreia se strâng cadouri în cutia de pantofi pentru aceşti copii.

Acţiunea este inspirată după proiectul caritabil “ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi”, în cadrul căreia doritorii donează daruri care vor fi oferite cu ocazia sărbătorilor de iarnă.


De data aceasta, voluntarii din cadrul Asociaţiei “Sfera Timişoarei” şi-au propus să adune 2016 cadouri pentru copiii de la centrele de plasament din judeţul Timiş.

Persoanele care doresc să aducă un strop de bucurie în sufletul acestor prichindei sunt aşteptate cu un dar pregătit în cutia de pantofi la City Business Centre din Piaţa 700, în perioada 8 – 10 decembrie. Aici vor fi colectate cadourile, dar va avea loc şi un târg de crăciun, în cadrul proiectului “Numai fapte bune”. Astfel, timişorenii care trec pragul evenimentului pot cumpăra decoraţiuni de Crăciun, bijuterii, cărţi, tablouri, delicatese bio, obiecte de mobilier, papioane sau diverse cadouri inedite.

Accesul la acţiune este gratuit. Mai multe informaţii despre proiect, dar şi despre cum puteţi să pregătiţi un cadou în cutia de pantofi sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.