La Timișoara sunt lansate baloane pe cer, pentru pace. Când are loc...

La Timișoara sunt lansate baloane pe cer, pentru pace. Când are loc acțiunea și cum te poți implica

0
DISTRIBUIȚI
baloane
Baloane pentru pace lansate la Timișoara.

Timișorenii sunt așteptați să participe, în acest sfârșit de săptămână, la o acțiune inedită care va avea loc simultan în mai multe țări.

Sâmbătă, 12 noiembrie, în parcarea Iulius Mall, vor fi lansate baloane pe cer pentru pace. Inițiativa de suflet este organizată sub deviza „One World One Sky”, a pornit din Timișoara și se desfășoară în aceeași zi, de la ora 15.00, în România, Serbia, Ucraina, Moldova și Bosnia-Herzegovina.


Acțiunea, organizată și cu scop caritabil, va consta în lansarea unor baloane în semn de respect, încredere reciprocă și responsabilitate socială în lume.

“Vrem să arătăm că putem apropia oameni și să-i câștigăm pentru un scop comun, indiferent de religie, naționalitate și doctrine”, spune Andreea Kremm, membră a Clubului Economic German Banat, organizatorul acțiunii.

Înainte de lansarea baloanelor spre cer, va avea loc un program artistic cu dans și muzică. Baloanele se pot lansa contra unei donații simbolice de 10 lei, bani care sunt destinați serviciilor caritabile din Timișoara, cărora le-au fost diminuate fondurile alocate de primărie: Caritas, Serviciul de ajutor Maltez, Asociația Speranța și Fundația de Abilitare Speranța.

Baloane pentru pace vor fi lansate și la Cluj, Sibiu și la Mediaș. În cazul în care va ploua, acțiunea se va amâna cu o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.