Luna Amară lansează noul album cu un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

Luna Amară lansează noul album cu un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Luna Amară lansează noul material discografic cu un concert la Timişoara
Formaţia Luna Amară lansează noul material discografic cu un concert la Timişoara

Amatorii de rock sunt invitaţi cu mic cu mare la lansarea noului album al trupei clujene Luna Amară, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri 11 noiembrie, de la ora 21.00, la Daos.

„La cinci ani de la «Pietre în alb», albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzică, Luna Amară, revine cu un nou disc ieșit din orice tipare.


«Aproape» este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel”, au anunțat organizatorii.

„În această toamnă ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește «Aproape», are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt… Dacă v-a plăcut «Don’t Let Your Dreams Fall Asleep», atunci o să vă placă și «Aproape», însă veți avea și una-două surprize… Turneul de promovare începe pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului fEast de la Londra, și continuă în țară până în decembrie. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!”, spune Mihnea Blidariu, de la Luna Amară. Trupa clujeană are parte de o bază de fani cât se poate de mare în oraşul nostru. În luna mai, muzicienii au susţinut un concert în cadrul festivalului Timişoara Rocks – desfăşurat în Piaţa Operei –  alături de Urma şi belgienii The Black Box Revelation. Noul album al trupei este promovat şi cu ajutorul videoclipului „Doar noi doi”, realizat de către Dorin Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.