MĂCINATĂ de conflicte, Mama Mia Becicherecu Mic încheie toamna cu un eșec...

MĂCINATĂ de conflicte, Mama Mia Becicherecu Mic încheie toamna cu un eșec dur în fața Devei. Cum s-au prezentat ”pizzerii” contra echipei lui N’Doye GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-935067711">
Ousmane N'Doye
Ousmane N’Doye

Final de an pe tobogan pentru Mama Mia Becicherecu Mic. Gruparea mutată pe CFR s-a prezentat cu Cetate Deva ”ciuruită” și de suspendări după ultima deplasare lăsată cu scandal. În ultimul meci oficial al anului a fost un 2-6 fără comentarii, cu veteranul Ousmane N’Doye marcator al unui hattrick pentru hunedoreni.

Fără antrenor în continuare, într-o săptămână în care ”principalul” aflat în conflict cu conducerea, Cosmin Stan, și-a luat concediu medical. Mama Mia l-a avut pe bancă tot pe Elti Neagoe cu Deva, organizator de competiții care după jocul cu UTA II l-a lovit peste față pe fundașul Ciprian Sturz. ”Acțiune” lăsată cu plângere la poliție din partea tânărului împrumutat de la ACS Poli. Trupa originară din Becicherecu Mic a avut nu mai puțin de trei absenți din cauza suspendărilor, dar și alte cel puțin două nume acuzând probleme medicale. O parte dintre ei fiind bănuiți de aceeași conducere că au luat cartonașe intenționat sau că se dau loviți.

2 solist

În aceste condiții Gyuri Stoianov, antrenorul care nu e însă și în acte, a avut pe bancă portarul de rezervă și doi copii, unul dintre ei, Șein, debutând de altfel pe final. Pe teren nu se putea întâmpla azi altceva în afara unei victorii a oaspeților. Obiectivul la Mama Mia pare să fi fost prezentarea, pentru că un nou 0-3 la masa verde ar fi însemnat eliminarea din competiție.

În minutul 11 Tecsi a deschis scorul. Apoi a ieșit la rampă Ousmane N’Doye. Senegalezul a punctat prima dată în minutul 23, simplu din pasa lui Sahru. La acest scor gazdele au primit un penalty la Dumiter (min. 27) iar Zoran Radu a redus din diferență. Imediat însă Ștrango e sancționat pentru o ținere și se acordă din nou 11 metri (34). Același N’Doye a stabilit scoru pauzei: 1-3. La reluare proporțiile s-au păstrat în favoarea Cetății Deva. Tecsi (60), din nou N’Doye (71) și R. Cristian (83) au marcat pentru vizitatori. Dumiter (75) a mai punctat pentru gazde când tabela indica 1-5.

Actualii conducători nu mai continuă

Un 2-6 final care o ajută pe Deva să aibă speranțe la vârf. Mama Mia se scufundă și iernează cu 10 puncte pe loc retrogradabil. Totuși, actualii conducători Petre Tătaru și Petru Gurin spun că ”pizzerii” nu dispar, ”așa cum și-au dorit unii”, cu trimitere evidentă către antrenorul Cosmin Stan. Cei doi sunt hotărâți să plece însă din cauza scandalurilor din toamnă, nu știu exact ce se va întâmpla dar susțin că patronul din America, George Sângeorzan e hotărât să investească mai departe. Vor rămâne se pare o parte dintre jucători și urmează probabil o amplă campanie de transferuri dacă e ca Mama Mia să supraviețuiască în primăvară în C.

N’Doye: ”Nu am venit ca să fiu golgheter”

La 38 de ani, Ousmane N’Doye a venit în C și face spectacol. A marcat aproape la fiecare meci un gol mai mult decât în precedentul, deși e închizător, azi a fost o excepție, a rămas ”doar” la cota 3 pentru al doilea meci consecutiv. El a fost convins să vină la Deva măcar până în iarnă de către președintele Cristian Bobar. ”A fost un meci greu cu terenul acesta. Dar eu m-am așteptat, nu am de ce să mă plâng că am luat decizia să vin aici până în iarnă. De când am venit băieții nu au pierdut, eu m-am ținut de cuvânt. Nu contează unde joc. Eu o fac unde mă simt bine. Fie că e Liga I sau 4. Eu acum nu joc pentru bani, joc pentru că îmi place. Rămâne să discutăm. Eu nu am venit să fiu golgheter. Era ușor, e un prieten foarte bun de-al meu (n.r. Cristi Bobar), e ca un frate, am spus că vin să-l ajut până în iarnă”, a spus Ousmane N’Doye.

Mama Mia Becicherecu Mic: Culda – Pricop, Ștrango, Albert, Dragu – Mh. Stancu, Ciobanu – Filip, Z. Radu, D. Croitoru (85 Șein) – Dumiter. Pe bancă: Ciui și C. Gheorghe. Antrenor: -.

CNS Cetate Deva: Raț – Petresc, Kereki, Ionică, Doboș (58 Chitaru) – N’Doye, Vaștag (60 Vajda) – R. Cristian, Bloj (58 Vârtan), Sahru – Tecsi (71 Lupu). Antrenor: Viorel Tănase.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.