MERITOCRAȚIE Secretarul general adjunct al PNL Timiș, Robert Kristof, 25 de ani,...

MERITOCRAȚIE Secretarul general adjunct al PNL Timiș, Robert Kristof, 25 de ani, noul city-manager al Timişoarei. Vezi prin ce s-a remarcat când era consilierul personal al lui Robu

1
DISTRIBUIȚI

consiliul local timisoara vot viceprimari (42)

Timişoara are, oficial, city-manager: consilierul local Robert Kritstof, 25 de ani, care ocupă şi funcţia de secretar general adjunct al PNL Timiş, a trecut cu brio toate probele concursului organizat de Primăria Timişoara pentru ocuparea postului.

Amintim că în urmă cu aproximativ o lună de zile Consiliul Local Timişoara a aprobat, la iniţiativa primarului Nicolae Robu, modificarea criteriilor de selecţie pentru postul vacantat de Sorin Drăgoi, care a demisionat pentru a deveni director al ACS Poli, PRESSALERT.ro dezvăluind că scăderea cerințelor pentru participarea la concurs se fac pentru a-i permite lui Kristof să participe la competiție. Dacă în trecut postul de city-manager ar fi fost disponibil numai candidaţilor care au un doctorat şi o experienţă de cinci ani de zile în funcţii de conducere, acum, la concurs s-au putut înscrie toţi cei care au absolvit o facultate şi cunoşteau două limbi străine.


Robert Krtistof a avut un singur competitor, protestatatrul Lucian Mugur Şerdean fiind eliminat la proba analizei dosarului pe motiv că nu a depus toate actele necesare. City manager-ul este cel care ar trebui să supervizeze toate acțiunile Timișoarei în perspectiva anului 2021, când orașul va fi capitală culturală europeană.

La proba scrisă Kristof a luat 71,33 puncte, iar la ultima probă, cea a interviului, care a avut loc în data de 3 noiembrie de la ora 12 Kristof a obținut 90 de puncte. Acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro că „va trebui să discut cu domnul primar Nicolae Robu să văd care este fișa postului și care sunt prioritățile pe care mi le va trasa. Proiectul cu care am candidat s-a axat pe conceptul de smart-city, astfel că implementarea de proiecte care gravitează în jurul acestui concept va fi una din prioritățile mele””.

Robert Kristof are 25 de ani, este fost student senator al Universității “Politehnica” din Timișoara, iar când a fost consilierul personal al lui Nicolae Robu s-a remarcat prin grija cu care căra dispozitivul pe care șeful său de la primărie să-și pună mobilul pentru a transmite în direct pe Facebook conferințele de presă.

Rezultate finale concurs city-manager Timişoara

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.