Migranți care au încercat să intre ilegal în România sâmbătă și duminică,...

Migranți care au încercat să intre ilegal în România sâmbătă și duminică, prinși de autorități la frontiera cu Serbia. Vezi din ce țări veneau

0
DISTRIBUIȚI

politia-de-frontiera-migrant

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Timișoara, în cooperare cu poliţişti de la Secţia de Poliţie Sânnicolau Mare şi jandarmi de la Detaşamentul de Jandarmi Sannicolau Mare, au depistat şase cetăţeni străini care au încercat să intre ilegal în România, din Serbia, în două zile consecutive, în weekend-ul recent încheiat.

În data de 5 noiembrie 2016, în jurul orei 19.30, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Sannicolau Mare, în cooperare cu poliţişti de la Secţia de Poliţie Sannicolau Mare şi jandarmi de la Detaşamentul de Jandarmi Sannicolau Mare, au depistat pe raza localităţii Sannicolau Mare, în apropierea frontierei, două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt cetățeni albanezi, în vârstă de 21, respectiv 27 ani.


La cercetări, aceştia au declarat că au venit din Serbia şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penala pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Ieri, cei doi cetăţeni albanezi au fost predaţi autorităţilor sârbe, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Moraviţa, acţionând în baza unei informaţii, au depistat duminică, 6 noiembrie, între localităţile de frontieră Gherman şi Percosova, judeţul Timiş, patru cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Aceştia au declarat că sunt din Pakistan şi au vârste cuprinse între 19 şi 32 ani. Persoanele în cauză au solicitat azil în România și urmează să fie predate Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.