Migranți din Orientul Mijlociu, prinși de polițiștii de frontieră bănățeni după ce...

Migranți din Orientul Mijlociu, prinși de polițiștii de frontieră bănățeni după ce au intrat ilegal în România

0
DISTRIBUIȚI

migranti-frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în cooperare cu poliţişti de la Secţia de Poliţie Sannicolau Mare, au depistat doi bărbaţi, un cetăţean irakian şi un iranian, care au încercat să intre ilegal în România, din Serbia.

Totul s-a petrecut astăzi, puțin după ora 8.00, când, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Sannicolau Mare, în cooperare cu poliţişti de la Secţia de Poliţie Sannicolau Mare, au depistat între localităţile Dudeştii-Vechi şi Cheglevici, la câțiva kilometri de graniță, două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare pentru continuarea cercetărilor.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că unul este cetăţean irakian, în vârstă de 24 ani, iar celălalt cetăţean iranian în vârstă de 34 ani. La cercetări, aceştia au declarat că au venit din Serbia şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penala pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.