Timișoara va avea o nouă maternitate, construită cu bani europeni de CJ...

Timișoara va avea o nouă maternitate, construită cu bani europeni de CJ Timiș. Mihai Ritivoiu a prezentat, la PRESSALERT LIVE, programul PSD pe sănătate VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

mihai-ritivoiu-4

Consilierul judeţean Mihai Ritivoiu a fost invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, acolo unde, în calitate de candidat la un post de deputat la alegerile din 11 decembrie, a oferit informaţii legate de programul de dezvoltare propus de PSD pentru judeţul nostru.

„Noi, spre deosebire de oponenți, avem un program de guvernare extrem de bine pus la punct, documentat și cu resurse financiare, că poți promite și luna de pe cer dacă nu ai bani să o cumperi. Vorbesc de spitale, un spital republican și opt spitale regionale. (…) Cel de la Bucureşti este ambiţia noastră să fie mai mare decât celebrul spital de la Viena unde se tratează tot românul. Nu se rezumă la construcţia propriu-zisă, ci este vorba despre tehnologia şi echipamentele care sunt înglobate acolo şi deservesc mulţi oameni, pentru că nu poţi să faci opt spitale în care să investeşti milioane de euro.


Faci unul mare şi opt spitale regionale care să poată să deservească zonele ţării. Pe de altă parte, un alt punct din programul nostru pe sănătate ţine de dotarea fiecărui spital cu un aparat RMN, care în acest moment există doar câteva şi mulți oameni trebuie să meargă în alte judeţe”, a declarat invitatul.

Acesta a promis și că, dacă PSD va ajunge la guvernare, alocarea de bani pentru centura de sud a Timișoarei va fi o prioritate pentru partid. Mai mult, demersurile făcute de social-democraţi continuă şi de la nivel judeţean. „Pentru maternitate avem demarat proiectul de fonduri europene, îl vom depune. Am demarat studiile pentru proiect, principalul obiectiv pe partea de captare de fonduri europene, pe lângă drumuri și racorduri la autostradă, care este proiectul consiliului județean, este să construim o maternitate pentru toată zona de vest a țării, la cele mai înalte standarde, pe exercițiul financiar 2014 -2020. Proiectul este în pregătire, este principalul nostru proiect, cu siguranță vom avea o maternitate făcută în următorii patru ani de Consiliul Județean Timiş”, a adăugat Ritivoiu.

Acesta a comentat şi că proiectul maternităţii va fi dus la final cu bine, pentru că licitaţia pentru atribuirea lucrării se va face transparent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.