Moș Crăciun caută ajutoare care să aducă cadouri pentru peste 100 de...

Moș Crăciun caută ajutoare care să aducă cadouri pentru peste 100 de copii părăsiți dintr-un centru din Timișoara. Ce scrisori emoționante au trimis FOTO

0
DISTRIBUIȚI
mos craciun
Moș Crăciun caută ajutoare pentru cadourile unor copii părăsiți de părinți.

„Dragă Moșule, ai făcut sacrificii și mi-ai adus tot ce mi-am dorit. Nu o dată, nu de două ori… ci de fiecare dată te-am așteptat cu nerăbdare până în ultima clipă; am sperat că vei veni și… așa a fost”. Așa sună una dintre scrisorile emoționante pe care un copil părăsit de părinți dintr-un centru din Timișoara i-a trimis-o lui Moș Crăciun.

Cum poți face o faptă bună

În fiecare an, Fundația „Rudolf Walther” din Timișoara, care a realizat un „sat” al copiilor care provin din familii sărace sau care sunt părăsiți de părinți, le cere ajutorul oamenilor cu suflet mare în speranța că dorințele micuților vor fi îndeplinite de Crăciun.


Astfel, în aceste zile a fost lansată ediția a VI-a a campaniei „Moș Crăciun caută ajutoare!”.

Cei peste 100 de copii care locuiesc în centru au început să-i scrie Moșului, iar scrisorile emoționante au fost postate pe pagina de Facebook a Fundației „Rudolf Walther”. „Dragă Moș Crăciun, mă bucur să te revăd. Sunt în clasa a VIII-a și am 14 ani. Vreau să-ți mulțumesc pentru cadoul de anul trecut. Aș dori din sacul tău un echipament și niște ghete de fotbal, de sală. Atât îmi doresc anul acesta, moșule, ăsta este visul meu. Sper să se îndeplinească și visul tău”, a scris Ricardo.

„Dragă Moș Crăciun, pe mine mă cheamă Gabriela și am opt ani. Eu mai am un frate mai mic și o soră mai mare. Vreau să îți spun că la școală am note de FB și câteva de B. Mie îmi place să mă joc și să merg în parc. Mai vreau să îți spun că anul acesta am fost foarte cuminte. Mie îmi plac animalele foarte mult și de aceea mi-aș dori să primesc un cățeluș mare de pluș. Aș mai vrea dacă se poate o păpușă Barbie și câteva dulciuri. Își doresc un Crăciun fericit și spor la împărțit cadouri”, i-a scris Moșului și Gabriela.

Oamenii care doresc să devină ajutorul lui Moș Crăciun și să îndeplinească dorințele copiilor părăsiți de părinți pot să aleagă cadourile pentru unul sau mai mulți copii sau pot să doneze o sumă de bani care să-l ajute pe Moș să aleagă cadourile dorite.

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.