Radu Motreanu, la primul derby vestic: ”Îl aștept cu încredere”. Mesajul suporterilor...

Radu Motreanu, la primul derby vestic: ”Îl aștept cu încredere”. Mesajul suporterilor lui ASU Poli pentru jocul cu UTA, afișat în mai multe zone din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-satu-mare-20
Radu Motreanu (centru), remarcat pentru aruncările de la margine

ASU Politehnica va alinia mâine probabil cea mai tânără echipă dintr-o confruntare alb-violetă cu UTA. Unul dintre tinerii pe care mizează tehnicianul Sorin Brîndescu e Radu Motreanu, fundaș remarcat și de Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor. Jucătorul împrumutat de la concitadina ACS Poli și-a făcut temele și știe cu cine va intra în luptă direct pe terenul de la Arad.

”Eu personal privesc jocul plin de încredere. Dacă mergem acolo și ne concentrăm strict la ce avem de făcut pe teren categoric obținem cele trei puncte. Până la urmă e un meci de fotbal, e o oarecare presiune pentru că e și duelul galeriilor, dar încerc să-mi fac treaba cât mai bine, noi ca echipă încercăm să ne facem bine treaba și nu avem motive de îngrijorare”, a declarat Radu Motreanu.

În vârstă de doar 18 ani Motreanu și-a câștigat postul de fundaș dreapta la ASU Poli și va fi mai mult ca sigur titular cu UTA. Ar fi al 14-lea său joc în acest sezon, dar și cel mai important. Fapt relevat și când a fost întrebat de cum crede că va fi primul său derby. Până acum el s-a bucurat de înfruntări cu arădenii doar la juniori. ”Nu pot să răspund la întrebare, e primul astfel de meci, îl aștept cu încredere. UTA e o echipă solidă, dar nu e de nebătut. Am urmărit-o, cu câțiva tineri am fost coleg la națională, cu Man, Adi Petre și Jorza. I-am urmărit pe Andor și Copil, care acționează în zona postului meu”, a precizat Motreanu. El a fost remarcat și de Laurențiu Roșu în jocul cu Unirea Tărlungeni al ”Băieților în ghete”, pentru faptul că aruncă puternic balonul din aut de margine.

Mesajul suporterilor

Fundașul timișorean știe bine și ce înseamnă acest duel pentru suporterii bănățeni. ”În primul rând noi trebuie să fim motivați la fiecare meci, e o motivație mai mare, e un derby cunoscut în România de zeci de ani, dar noi nu trebuie să fim cu gândul la tribună. Va fi presiune pe noi pentru că jucăm la ei, dar acei suporteri care vor intra pe stadion ne vor încuraja de două ori mai tare decât au făcut-o până acum”, a conchis Motreanu. După cum se știe oaspeții au primit doar o sută de bilete iar sectorul galeriei ar putea fi umplut de juniorii clubului, în timp ce ultrașii ar urma să-și încurajeze echipa din exteriorul arenei.

15025384_964690400304382_2800684424167217117_o
Foto: Peluza Sud Timișoara / Facebook

Fanii s-au întâlnit ieri seară cu jucătorii la un grătar și au afișat mesajul ”13.11 – Cu toții la Arad!”.


Bannere asemănătoare au apărut și la principalele ieșiri din oraș, acțiuni similare fiind organizate și cu ocazia altor dueluri importante pentru gruparea susținută de suporterii alb-violeți.

Partida UTA Bătrâna Doamnă – ASU Politehnica e programată mâine, de la ora 14.00, pe arena ”Motorul” din Aradul Nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.