Muzicienii timişoreni Ilie Stepan şi Horea Crişovan susţin un concert de excepţie...

Muzicienii timişoreni Ilie Stepan şi Horea Crişovan susţin un concert de excepţie în cadrul Galele Bistriţa Folk

0
DISTRIBUIȚI
Horea Crişovan şi Ilie Stepan vor susţine un concert extraordinar la Galele Bistrita Folk
Horea Crişovan şi Ilie Stepan vor susţine un concert extraordinar la Galele Bistrita Folk

Ilie Stepan şi Horea Crişovan, două figuri binecunoscute în muzica autohtonă, vor susţine un concert deosebit în cadrul festivalului „Galele Bistriţa Folk“, eveniment ajuns la cea de-a 15-a ediţie, care se va desfăşura în zilele de 18 şi 19 noiembrie la Palatul Culturii din Bistriţa. Cei doi muzicieni timişoreni vor cânta în data de 19 noiembrie, iar pe scena acestui festival mai figurează alte nume binecunoscute publicului autohton ca Mircea Baniciu, Poesis, Ştefania Iacob, Traian Comşa, Alexandru Andrieş, Vali Şerban şi Florin Săsărman şi alţii.

În cursul acestei veri, amatorii de arte frumoase din Timişoara au avut parte de un eveniment deosebit, care s-a derulat sub umbrela „Medalion Eduard Pamfil“, care a inclus şi concertul derulat la Biserica Sfânta Ecaterina susţinut de Ilie Stepan şi Horea Crişovan.


„Eduard Pamfil, personalitatea de la care am avut onoarea să învăţ şi mai apoi să înţeleg sensul muzicii…şi tot acest lucru, trecând prin această minune lumesc numită ghitară“, spunea Ilie Stepan, cu acea ocazie. La sfârşitul lunii iulie, Ilie Stepan a susţinut un concert extraordinar la Gărâna, în cadrul primei ediţii a festivalului Wolfblues, sub titulatura de Stepan Project Blues Foundation, un proiect de suflet al legendarului muzician timişorean, în care au fost invitaţi Horea Crişovan, Dixie Krauser, Bogdan Bogy Nagy şi Florin Cvaşa. Zilele trecute, Ilie Stepan a participat la o inedită acţiune organizată în cadrul Cabinetului de consiliere psihopedagogică de la Liceul Teoretic „Jozef Gregor Tajovsky” din Nădlac, unde alături de elevii claselor VIII – XII s-a debătut tema Asumarea Libertăţii.

Foto: Alexandru Potcoavă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.