Nicolae Robu evită să discute subiectul fuziunii aeroporturilor din Timișoara și Arad,...

Nicolae Robu evită să discute subiectul fuziunii aeroporturilor din Timișoara și Arad, anunțate de colegul său de partid Gheorghe Falcă

2
DISTRIBUIȚI

gorghiu-si-robu-6

Fuziunea Aeroportului Timişoara cu aeroportul din Arad , anunțată, ieri, de primarul Aradului, liberalul Gheorghe Falcă și de ministrul Transporturilor, nu este un subiect prioritar pentru primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi nici pentru liderul PNL, Alina Gorghiu, care deschide lista filialei de Timiş pentru Senat. Deşi Gorghiu şi Robu au avut, astăzi, o întâlnire cu Sorin Petru Bușe pe tema centurii, cei doi susțin că nu s-a discutat despre acest subiect.

„Am decis să le luăm pe rând. Nu am abordat subiectul ridicat de dumnevoastră, pentru noi era foarte important să profităm de prezenţa ministrului Transporturilor şi să rezolvăm o problemă care din 2011 e tot nerezolvată.


Domnul primar Robu a mai ridicat nişte teme care ţin de primărie, care sunt într-o procedură sau alta, numai că daţi-ne voie să le anunţăm pe măsură ce ele sunt rezolvate. Tema acesta nu a făcut parte de pe agenda discuţiei de astăzi”, a declarat Gorghiu. Întrebată dacă crede că este o idee bună ca Aeroportul Arad să fie preluat cu toate problemele, Gorghiu a comnentat că „eu cred că trăgând linie dacă e ceva bun pentru comunitate impactul este de analizat şi de discutat. În acest moment nu a existat un asemenea subiect pe ordinea de zi, dar în momentul în care vom ajunge să le discutăm vom face o informare”.

Primarul Nicolae Robu a evitat subiectul, susținând că este neștiutor pe această temă. „Noi nu am discutat subiectul şi nu ştim. E firesc, ca să ne putem pronunţa trebuie să ştim despre ce este vorba. Eu nu am văzut nicio declaraţie pe tema aceasta pentru că am avut alte preocupări. Aseară cu doamna preşedinte am avut un program până târziu şi de dimineaţă am avut multe întâlniri în afara partidului şi nu am abordat acest lucru, domnul ministru era cu un timp limitat şi nu a venit ţintă la Timişoara, ci este într-o vizită de lucru în această parte de ţară şi nu am abuzat de timpul domniei sale. Evident că vom analiza sub toate aspectele orice idee şi ne vom poziţiona în mod corespunzător şi ne vom pronunţa spre binele public. Dacă este un proiect bine gândit şi care poate fi în beneficiul arădenilor şi timişorenilor, putem să fim împotrivă numai aşa ca să arătăm că avem muşchi? Dacă dimpotrivă vom vedea că se vine cu un proiect care are puncte slabe, ne vom pronunţa împotriva lui. (…) Vom fi foarte preocupaţi şi vom susţine orice proiect de interes public”, a spus liderul PNL Timiş.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.