Noul trend în ceea ce privește împodobirea pomului de Crăciun, la Timișoara:...

Noul trend în ceea ce privește împodobirea pomului de Crăciun, la Timișoara: globuri personalizate cu fotografia persoanei dragi. Cât costă și cât de greu sunt de realizat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1305795251">
globuri personalizate
La Timișoara se vând globuri personalizate pentru pomul de Crăciun.

Cadouri inedite care pot fi oferite persoanelor dragi de Moș Nicolae sau de Crăciun pot fi cumpărate de la expoziția cu vânzare “Serbarea Crăciunului”, care are loc în perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, la Centrul Regional de Afaceri.

Printre ideile inedite de daruri pentru sărbătorile de iarnă prezentate în cadrul expoziției s-au numărat și globurile personalizate cu fotografia persoanei dragi realizate de o tânără din Timișoara. Angela Fiat povestește că realizează astfel de globuri de trei ani, iar acestea sunt din ce în ce mai căutate.

“Din anul 2013, am început să confecționez globuri handmade, din dragoste pentru Crăciun. Tehnica se numește peticire, folosesc materiale de foarte bună calitate, saten și mătase. Aplic, de asemenea, o imagine pe o parte a globului, la cererea clientului. Prețul diferă de la 20 la 40 lei, în funcție de dimensiunea globului și de materialele folosite. Merge destul de bine treaba, am cumpărători. Oamenii apreciază munca, spun că ceea ce fac e artă, e ceva mai deosebit”, a povestit Angela Fiat.

15310757_10205638011149169_736163462_n

De asemenea, de la “Serbarea Crăciunului” timișorenii pot cumpăra și bețe de Moș Nicolae lucrate manual, care costă 10 lei, ornamente naturale pentru Crăciun sau din ceramică, ce pot fi prinse în brad, cu mesaje precum “Te iubesc”, “Sărbători fericite” sau “Dacă poți visa, poți realiza”.

Reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizatorii expoziției, transmit că la eveniment participă peste 60 de firme, majoritatea producători. “Expozanții sunt veniți din multe zone din întreaga țară și aduc tot ceea ce se poate constitui într-un cadou pentru copii sau pentru părinți. Totodată, avem și o serie de produse românești, printre care și covoare țesute manual cu furculița, dar și produse alimentare din zona Carașului, precum brânzeturi, cârnați de casă, pălincă sau țuică de casă”, a explicat Roxana Bonchiș, organizatorul evenimentului.

Intrarea la expoziția cu vânzare de la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.