Nume internaţionale de succes la prima ediţie a festivalului Lost in Space,...

Nume internaţionale de succes la prima ediţie a festivalului Lost in Space, la Timişoara. Vezi cine participă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Magda a reuşit să devină un nume consacrat pe ringurile de dans de pretutindeni şi va fi prezentă la festivalul Lost in Space
Magda a reuşit să devină un nume consacrat pe ringurile de dans de pretutindeni şi va fi prezentă la festivalul Lost in Space

Prima ediţie a festivalului Lost in Space va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni (în 25 şi 26 noiembrie), evenimentul urmând să se desfăşoare în două locaţii diferite.

Prima scenă a festivalului poartă numele de „Flying to Mars” și va fi locul perfect pentru amatorii de muzici nonconformiste, precum hip-hop, drum and bass, electro, house, funk, grime și nu numai. Această scenă va prinde viață sâmbătă 26 noiembrie, de la ora 22, la No Name, iar invitaţii speciali sunt britanicii de la Foreign Beggars. Nume cu rezonanţă în rândul iubitorilor de hip-hop, dubstep şi drum & bass, Foreign Beggars este una dintre cele mai apreciate trupe ce combină o serie de stuluri actuale. Au colaborat cu cei mai importanţi artişti de pe mapamond din sfera muzicii dubstep şi drum’n’bass.


„Contact”, piesa produsă de Noisia a avut un succes fabulos, clipul acesteia înregistrând peste 12 milioane de vizualizări pe Youtube. De-a lungul timpului formaţia a colaborat cu nume ca Skrillex, Beardyman, Birdy Nam Nam sau Black Sun Empire. Alături de ei, pe această scenă vor mai fi prezenţi Macanache, K-lu, Mighty Boogie și Tud0r.

Cea de-a doua scenă a festivalului va fi găzduită în incinta Database (strada Pestalozzi nr. 22) și poartă numele de „Life on Venus”. Aici petrecăreții sunt așteptați şi vineri 25 noiembrie şi sâmbătă 26 noiembrie, iar printre invitaţi se numără  Magda, Noir, Nakadia, Kosme, Alex Kennon, Atapy, JUST2, Luca M, Nusha, Olivian Nour, Punu, Tania și Ulises. Magda este o artistă care nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru amatorii de muzică electronică din lumea întreagă. Născută în Polonia,  crescută în Detroit şi stabilită în Berlin, Magda a reuşit să devină un nume consacrat pe ringurile de dans de pretutindeni. Alături de producţiile sale proprii, Magda a devenit faimoasă şi datorită casei de discuri Items & Things, record label în care este asociată cu Marc Houle şi Troy Pierce. Noir este un alt nume binecunoscut pentru amatorii de clubbing. Hitul „Around“ din 2011 alături de Hayze a reuşit să îl propulseze în liga celor mai faimoşi DJ de house din lumea întreagă.

Abonamentele şi biletele valabile pentru acest festival se pot achiziţiona atât online cât şi la intrare, mai multe amănunte fiind disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.