Pavel Popescu: ”Adepții lui Victor Ponta și Liviu Dragnea nu pot reprezenta...

Pavel Popescu: ”Adepții lui Victor Ponta și Liviu Dragnea nu pot reprezenta demn Timișul” (P)

0
DISTRIBUIȚI

pavel-popescu

Candidatul PNL Timiș pentru Camera Deputaților, Pavel Popescu, vorbește despre diferențele dintre listele de candidați ale competitorilor din alegerile parlamentare de anul acesta.

Fostul premier Ponta a criticat recent, în Timiș, componența listelor PNL pentru parlament. Ce părere aveți despre afirmațiile dlui Ponta?

Mă bucur să văd că, printre atâtea vizite la parchete și instanțe, dl Ponta își mai găsește timp să își exerseze demagogia. Fostul premier s-a obișnuit să atace PNL pentru a nu fi obligat să se apere după dezastrul pe care l-a lăsat în urmă.

Dacă faceți o comparație între listele din Timiș ale PNL și cele ale PSD o să vedeți că răspunsul este evident.


Veți vedea că liberalii au reușit să pună la punct o listă de candidați cu adevărat valoroasă, unde experiența, entuziasmul și performanța se regăsesc în egală măsură. La PSD vedem admiratori ai fostului premier, Victor Ponta, al actualului șef al PSD, dl Dragnea și ai lui Ion Iliescu. Adepții acestora nu pot reprezenta demn Timișul.

Timișul are șansa de a fi reprezentat în Parlament de către o echipă curată și profesionistă, între care se află și liderul național al PNL, Alina Gorghiu. Oferta PSD este, în opinia multora, slabă pentru un județ ca Timișul iar asocierea cu liderii lor naționali nu le servește deloc în județ.

O să vă întâlniți cu domnul Ponta în Parlament, probabil. Ce o să îi spuneți?

 N-am multe lucruri să îi transmit. Cel mult am să îi dau asigurări că nu e și nu va fi niciodată un model politic pentru mine. Unul dintre motivele pentru care candidez este și acela că nu vreau ca oameni ca el să mai facă rău României.

Sunteți un politician tânăr, cum vi se pare prima dvs campanie electorală?

Mă întristează faptul că personaje ca domnul Ponta sunt încă promovate de colegii noștri de la celelalte partide. Aș prefera să discutăm despre proiectele noastre pentru Timiș, despre care model occidental ni se potrivește mai bine și despre cum facem să schimbăm în bine nu numai zona noastră ci întreaga țară. Dar cred că timpul nostru vine. Asta le spun oamenilor cu care mă întâlnesc în fiecare zi. E vremea să privim înainte, nu înapoi.

Comandat de Partidul Național Liberal. Publicat de Boța Dragoș PRESSALERT PFA. – Cod mandatar financiar: 11160004