Pesedistul Ritivoiu, convins că PNL Timiş nu va învinge PSD cu „oameni...

Pesedistul Ritivoiu, convins că PNL Timiş nu va învinge PSD cu „oameni paraşutaţi pe listă din Norvegia sau din Galaţi” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

mihai-ritivoiu-5

Mihai Ritivoiu, candidat PSD Timiş pentru un loc în Camera Deputaţilor a fost invitatul ediţiei din această seară a emisiunii PRESSALERT LIVE.

Consilierul judeţean a comentat îndeosebi despre campania electorală pe care şi-o fac liberalii care candidează în judeţul Timiş. Vorbind despre filmuleţul postat de Alina Gorghiu, lider PNL care a intrat în cursă pentru un loc în Senat din partea PNL Timiş, filmuleț în care liberala îi face pe pesedişti hoţi, Ritivoiu a declarat că „primul episod a fost de un ridicol sublim. Momentul în care baţi la uşă şi nu îţi deschide un copil a fost un episod, din punctul meu de vedere, ridicol. Al doilea mi se pare de un la fel de mare ridicol. Preşedinte de partid, te pui şi faci scenete cu copii de partea celalată a uşii şi spui regizat ce vrei să spui. Doamna Gorghiu să spună ce vrea. Alegătorii vor decide.


Nu înţeleg ce caută în Timiş când ea e din Tecuci, judeţul Galaţi. Nu o aleg oamenii la ea acolo? Nu avem noi oameni în Timiş să ne alegem noi între noi să avem parlamentarii noștri? Nu ne-a ajuns experiența Vasile Blaga, ales în 2012 senator pe ușa din dos? Nu a călcat pe aici, nu a făcut nimic. Chiar nu avem oameni locali pe care să îi cunoaștem să îi vedem pe stradă, care să aibă familii, prieteni care să poată să candideze? E problema dânsei ce spune, e campanie electorală. Părerea mea este că e ridicol filmuleţul. Să baţi la o uşă regizat şi să spui că pesediştii sunt hoţi mi se pare o mostră de film de campanie la un anumit nivel. Problema nu este că este din Tecuci şi nici din judeţul Galaţi, problema este că vine şi candidează în Timiş”.

Conform lui Ritivoiu, PNL se zbate în sondaje la un scor de 25%, iar eşecul în cursa pentru Parlament va fi asigurat de configuraţia listei PNL Timiş. „Dacă domnul Robu cu toată echipa de suflet şi cu dânsul primul cu barda, ca Mihai Viteazu în luptă, la localele din 2016 nu a reuşit să bată PSD, cu echipa lor de primari, de consilieri, tot staff-ul tehnic, cei mai valoroşi dintre valoroşi, mă întreb cum o va face cu oameni paraşutaţi pe listă din Norvegia sau din Galaţi, care nu au nimic cu judeţul nostru. Nu vreau să ştiu ce frustrări sunt la ei în partid pentru că nu au fost în stare să încropească o garnitură, au mai adus un senator pe locul II care a candidat independent în vară, deci iarăşi corp străin”. a adăugat invitatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.