Peste 20.000 de euro strânşi la Balul Rotary Cetate Timişoara pentru realizarea...

Peste 20.000 de euro strânşi la Balul Rotary Cetate Timişoara pentru realizarea unei biberonerii la Maternitatea “Bega” şi a unei campanii antidrog. Cu cât s-a vândut cel mai scump obiect licitat

0
DISTRIBUIȚI

rotary-1

Sute de rotarieni, oameni de afaceri și personalităţi publice au participat, sâmbătă seara, la Balul Rotary Cetate Timişoara. Este vorba de un eveniment caritabil organizat în fiecare an cu scopul adunării de fonduri necesare continuării proiectelor clubului.

De data aceasta, Rotary Cetate Timişoara a strâns fonduri pentru alte două proiecte pentru comunitate. Este vorba despre realizarea primei biberonerii din România, adică o “bucătărie de lapte”, la Maternitatea “Bega”, precum şi de lansarea unei campanii de conştientizare a tinerilor cu privire la gravitatea consumului de droguri.


De altfel, în cadrul celui de-al doilea proiect vor fi cumpăraţi şi ochelari care simulează efectul consumului de alcool şi de droguri.

Ediţia din acest an a Balului Rotary Cetate Timişoara a fost un succes, la eveniment participând sute de persoane. Peste 20 de sculpturi şi tablouri, donate de cei care le-au realizat, au fost scoase la licitaţie, iar fondurile strânse au mers pentru realizarea celor două proiecte ale clubului.

Astfel, obiectele au fost vândute la licitaţie pentru sume cuprinse între 1.700 şi 12.500 lei, fiind strânşi peste 20.000 de euro. În cadrul balului a fost organizată şi tombolă cu premii consistente, printre care şi un telefon iPhone 7, dar şi o canapea de lux, câştigată de Horaţiu Rada, care însă a scos-o la licitaţie, fiind vândută cu peste 2.000 lei.

Clubul Rotary Cetate Timişoara împlineşte 14 ani de activitate în care s-a implicat în sute de proiecte pentru comunitate. Încă de la înfiinţare, agenda Rotary Cetate are în fiecare an între cinci şi zece proiecte importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.