Plăcerea costă: tânăr amendat de Poliția Locală din Timișoara pentru că se...

Plăcerea costă: tânăr amendat de Poliția Locală din Timișoara pentru că se masturba pe stradă, ziua în amiaza mare. Vezi ce antecedente are

0
DISTRIBUIȚI

masina politia locala timisoara

Polițiștii locali din Timișoara au amendat un tânăr pe care l-au surprins în timp ce se autosatisfăcea pe stradă, în plină zi. Este vorba despre un tânăr din Hunedoara despre care reprezentanţii instituţiei susţin că este cunoscut ca făcând parte din categoria exhibiţioniştilor.

„Polițiștii locali aflați în patrulare pe raza municipiului au depistat ieri, în jurul orei 15, la intersecția străzilor Gh.


Lazăr cu Circumvalațiunii un tânăr care, fără niciun fel de rușine, săvârșea gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor, în public, în plină stradă. Cel în cauză, în vârstă de 27 de ani, de loc din comuna Almașu, județul Hunedoara, este cunoscut ca făcând parte din categoria exhibiționiștilor, prezența sa fiind reclamată de-a lungul timpului și în parcurile din centrul Timișoarei. Bărbatul a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată. Reamintim că potrivit legii, astfel de fapte precum săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora se sancționează cu amenzi de la 200 la 1.000 lei”, a transmis Poliția Locală prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.