PNL a decis cine va ocupa locul vacantat de Robert Kristof în...

PNL a decis cine va ocupa locul vacantat de Robert Kristof în Consiliul Local Timișoara. Unde a fost şef noul ales local

0
DISTRIBUIȚI

clt-09_alin-sirbu-3

După săptămâni bune de consultări, PNL Timiş a decis numele persoanei care va locul lui Robert Kristof în Consiliul Local Timişoara.

Amintim că tânărul a fost consilier personal al primarului Timişoarei, Nicolae Robu. Cu câteva luni înainte de alegerile locale acesta a devenit membru PNL şi ulterior candidat pentru o poziţie de consilier local.


Şederea lui Kritof în CL Timişoara a fost una scurtă, asta pentru că acesta a aplicat pentru postul de city-manager al Timişoarei, vacantat de Sorin Drăgoi, care momentan ocupă funcţia de director al ACS Poli. Cu un singur contracandidat, care a fost descalificat din cauză că dosarul era incomplet, Kristof a câştigat concursul pentru funcţia de administrator al oraşului.

Deşi Hotărârea de Consiliul Local prin care locul ocupat de Kristof a fost votată la plenul trecut, liberalii au decis abia acum câteva zile cine va fi înlocuitorul acestuia. În cărţi pentru locul de consilier se afla şi Vasile Vesa, reprezentantul CLT în AGA RETIM în fosta componenţă a CL Timişoara, dar cursa a fost câştigată de Alin Sîrbu. Acesta a ocupat funcţia de preşedinte al TDL Timişoara înainte de fuziunea PNL-PDL.

s

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.