Prichindeii din Timișoara, așteptați la cursuri și ateliere în care învață prin...

Prichindeii din Timișoara, așteptați la cursuri și ateliere în care învață prin joacă. Vezi ce soluție pentru părinții ocupați oferă centrul Baloo

0
DISTRIBUIȚI

baloo-3

Părinții din Timișoara care au copii cu vârste între 3 și 12 ani și doresc să-i înscrie la cursuri sau ateliere tematice prin care le sunt dezvoltate personalitatea, imaginația, exprimarea, atenția și logica sunt așteptați la Centrul Educațional Baloo. Inaugurarea centrului are loc sâmbătă, după ora 11 micuții fiind așteptați să se bucure gratuit de toate facilitățile centrului și să savureze surprizele pregătite special pentru ei. Activitățile au loc sub îndrumarea atentă a unui personal calificat și foarte bine pregătit, cu experiență în domeniu, astfel că micuții se pot relaxa prin joacă.

„Dorim să aducem relaxarea prin joc, copiii învață distrându-se, uitând până și de oboseala de peste zi, programul nostru fiind de după-masa, de la orele 16.00 la 20.00, zilnic, de luni până vineri. Locația unde ne desfășurăm activitatea este situată în Timișoara, ultracentral, pe strada Martin Luther, numărul 2, în clădirea Bastion Office, la etajul al doilea. Este un spațiu modern, dar în același timp foarte prietenos, dedicat copiilor, dotat și utilat corespunzător, care oferă copilului siguranța petrecerii timpului, clădirea fiind monitorizată 24 de ore din 24 de un sistem de camere video și personal calificat”, transmit reprezentanții Centrului Educațional Baloo.

În luna noiembrie, centrul oferă cinci cursuri pentru prichindei. Este vorba de un curs de arhitectură, destinat copiilor de peste șapte ani, în timpul căruia participanții construiesc machete și își dezvoltă simțul civic, un curs de creație artistică, care-i ajută pe micuți să-și exprime sentimentele grafic. De asemenea, copiii pot fi înscriși la un curs de dezvoltare personală, în cadrul căruia aceștia se cunosc mai bine pe ei, sunt identificate temeri, dar și modul în care pot fi controlate. Totodată, este organizat și un curs de bune maniere, dar și unul de origami, destinat copiilor cu vârste între 5 și 12 ani.

În ceea ce privește atelierele tematice desfășurate în luna noiembrie la Centrul Educațional Baloo, acestea sunt: de pictură, de creat mărgele, de povești, de jocuri și cântece și de pictură pe lemn și sticlă, pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani.

Totodată, la Centrul Educațional Baloo este organizată și „Ora de distracție!”, în care copilul de joacă, dansează, cântă și se distrează la maxim, astfel că se detașează de ce s-a întâmplat de-a lungul zilei.


Totodată, centrul vine și cu ceva aparte pentru prichindei. Și anume, cercul de teatru care are loc în fiecare joi sub îndrumarea unei profesoare de artă dramatică și este împărțit în două grupe: a prichindeilor (4- 7 ani) și a curioșilor (8- 12 ani). Cercul de teatru durează zece ședințe, iar la finalul cursului cei mici vor susține un spectacol în fața publicului.

Părinții își pot înscrie copilul gratuit în clubul Baloo. „Calitatea de membru al clubului oferă copilului o multitudine de beneficii, conferindu-i ocazia de a participa în mod gratuit la activitățile organizate extra-program: mergem la teatru, la cinema, în excursii, vizităm muzee și alte instituții. Și să nu uităm de petrecerile tematice Baloo organizate lunar cu membri clubului”, transmite Centrul Educațional Baloo.

De asemenea, centrul pune la dispoziția părinților și „Pachetul all”, destinat copiilor cu vârsta peste cinci ani. Acest pachet vine în ajutorul părinților cu un program zilnic de la ora 16.00 până la ora 20.00 (sau până la ora la care poate veni părintele după el), în care copilul va desfășura activități recreative, educative și distractive. „Pachetul all” este alcătuit din toate cursurile și ateliere lunii noiembrie.

„Activitatea la Centrul Educațional Baloo este diferită, scoțând copilul din monotonia zilei, dezvoltându-l. Și să nu uitam de Sâmbăta cu Baloo. Organizăm în fiecare sâmbătă, de la 11.00 până la ora 14.00, ateliere de arte plastice, muzică dans, iar cu siguranță distracția va fi la ea acasă. Ocupă-i copilului timpul liber într-un mod unic, într-un mediu feeric, de basm”, le transmite părinților Centrul Educațional Baloo.

Mai multe informații despre cursurile și atelierele tematice organizate de Centrul Educațional Baloo sunt disponibile AICI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.