Primarul Timişoarei, ATAC dur: „Teleormanul este județul cu cei mai mulți asistați...

Primarul Timişoarei, ATAC dur: „Teleormanul este județul cu cei mai mulți asistați sociali, asta e mândria lor”. Ce le cere timişenilor

2
DISTRIBUIȚI

juramant nicolae robu 2016 (1)

Apropierea alegerilor parlamentare stârneşte disperare în rândul liderilor de partide politice din Timiş, care şţiu că indiferent cât de mult muncesc în campanii electorale sau cu ce oferte bune vin, locuitorii judeţului nostru sunt greu de convins să iasă la vot. Cunoscut pentru ieşirile la adresa presei şi a celor care îl critică, Nicolae Robu, primarul Timişoarei şi liderul PNL Timiş a făcut o serie de declaraţii dure la adresa locuitorilor din Teleorman, cu scopul de a-i convinge pe timişeni să iasă la urne.

„Teleormanul are cea mai bună prezență la vot. Timișul are cea mai slabă prezență la vot. Pai și atunci vine întrebarea pentru timișeni. Vrem noi timișenii să ne decidă soarta teleormănenii? Hai să mergem la vot atunci să nu mai fim noi ultimii și de ce nu, hai să fim primii. Suntem un județ foarte mare, printre cele mai mari din țară și cred că faptul că în județul nostru lucrurile merg bine, nu avem șomaj, este cea mai ridicată calitate a vieții din România ar trebui să ne dea un imbold și să fim mai implicați acolo unde se iau deciziile pentru nația asta, nu să stăm pasivi și să îi lăsam pe alții să decidă pentru noi.


Dacă deciziile ar fi luate cu un mai important aport din partea noastră, atunci implicit cu aceleași eforturi și aceeași hărnicie care ne caracterizează am putea să o ducem și mai bine. Așa rezultatele muncii noastre sunt limitate de modul în care se creează cadrul legislativ, de modul în care se iau anumite decizii în țară de către unii care au ajuns acolo cu susținerea celor cu o mentalitate care se dovedește nu prea bună, ca să mă exprim eufemistic. De fapt, cu o mentalitate asistențială, pentru că știți bine că Teleormanul este județul cu cei mai mulți asistați sociali, asta e mândria lor. Iar cei care au scăpat de asistență socială au scăpat pentru că au venit aici sau poate au mai mers și în București unde de asemenea se mai poate trăi prin muncă și fiecare poate prin el însuși să își câștige cele necesare unui trai decent. Deci nu cred că e normal să fim atât de pasivi noi timișenii în continuare ținând seama ce consecințe apar dacă sunt lăsați să decidă cei care trăiesc din asistență socială. Trebuie să se implice în decizie cei ce dovedesc că pot împinge societatea înainte, cei ce dovedesc că sunt motoare ale societății, or, cei din județul Timiș au dovedit că sunt un motor al societății”, a spus Robu.

2 COMENTARII

  1. Dar tu ,mai Lae , vrei ca moldovenii ( gorghiu ) sa-ti decida soarta? Chiar nu ai fost in stare sa pui un banatan in fruncea listei?….ei, vezi, din cauza asta nu o sa se prezinte banatenii la vot….si oricum cei mai multi bani au fost alocati Timisului in guvernarea Ponta….ce am ajuns…sa tin cu psd-ul….din cauza voasta pdl-istilor, pardon pnl-isti…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.