Privelişte de vis: cum arată munţii din vestul ţării acoperiţi de prima...

Privelişte de vis: cum arată munţii din vestul ţării acoperiţi de prima zăpadă „serioasă” din acest an FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1504316735">
parang
Prima zăpadă în staţiunea Parâng

Timişorenii care doresc să se bucure de zăpadă sunt aşteptaţi în judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara. Spre exemplu, pe Muntele Semenic şi în staţiunea Parâng, drumeţii au parte de privelişti de vis, în mijlocul naturii, după ce prima zăpadă serioasă din acest an s-a aşternut la sfârşitul săptămânii trecute. Stratul de zăpadă măsoară zeci de centimetri, însă deocamdată nu se poate schia.

„Deocamdată, nu putem vorbi de un sezon de schi deschis, ci doar de prima zăpadă căzută. Au fost bătute doar pârtiile „A” şi „Sub Telescaun – pilon 17” pentru a încerca o compactare a zăpezii. Momentan, singura instalaţie funcţională este telescaunul vechi, cel care a funcţionat de altfel pe parcursul întregului an, cu program de funcţionare zilnic, 09.00 – 16.0. Pe celelalte pârtii, stratul de zăpadă este încă insuficient. Deci, deocamdată, sunteţi invitaţi la zăpadă şi aer curat, despre schiat în adevăratul sens al cuvântului încă nu poate fi vorba, cu toate ca primii doritori au sosit”, au scris cei de la Staţiunea Parâng pe Facebook.

semenic
Semenic. Foto: Ciprian Floare

Timişorenii iubitori ai sporturilor de iarnă mai au un pic de aşteptat şi până la deschiderea sezonului de schi pe Muntele Semenic, care va deveni loc de distracţie aproape patru luni.

Foto: Ciprian Floare şi Paul Tiberiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.