PSD Timiş şi-a lansat candidaţii la Lugoj. Ce ţeluri anunţă Grindeanu şi...

PSD Timiş şi-a lansat candidaţii la Lugoj. Ce ţeluri anunţă Grindeanu şi Ponta după alegerile din 11 decembrie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2079067584">

psd-la-lugoj-36

PSD Timiş şi-a lansat oficial candidaţii pentru alegerile parlamentare, astăzi, la Lugoj. La eveniment a luat parte și fostul premier Victor Ponta, care a venit să îşi arate susţinerea pentru echipa propusă de filiala judeţeană. Prezent la prezidiu alături de candidații formațiunii, primarul Lugojului, Francisc Boldea, le-a explicat celor din sală că PSD vine să ceară voturi garatând cu realizări precum şomaj de 0%, hoteluri pline de muncitori şi două noi hipermarketuri aduse de administraţia locală ca investiţii.

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a spus pe scenă că „am reuşit să câştigăm consiliul judeţean, am reuşit să demarăm în aceste luni câteva proiecte. Lucrurile vor continua în acelaşi mod în anii viitori, vreau să vă spun că îndrăznesc să cred că lucrurile vor merge mult mai bine dacă PSD va câştiga alegerile şi vom forma guvernul. Eu sunt mândru că am făcut parte din guvernul Victor Ponta, un guvern care a făcut bine României, care a redeschis spitale şi care a plătit ceea ce au luat alţii împrumut zeci de miliarde de euro. Îmi doresc ca din iarnă acest experiment nenorocit cu tehnocraţi să înceteze, această ipocrizie de a spune că nu candidezi, dar tu te vezi pe toate afieşele, acest model de a face politică trebuie să încetezee. Vreau să îi atenţionez pe viitorii parlamentari de Timiş că îmi doresc să facă echipă pentru judeţul Timiş. (…) Oamenii aceştia nu sunt oameni care au venit în căutare de listă, anul ăsta la Timiş, acum patru ani în sectorul V. Am mai văzut un astfel de experiment cu domnul Blaga, vâd că acum iar suntem încercaţi. Ca să poţi să faci ceva pentru Timiş trebuie să şi locuieşti în Timiş cu familia ta, nu să vii în cautarea unui loc de parlamentar”.

Discursuri au susţinut şi Eugen Dogariu, candidatul care deschide lista PSD pentru Senat şi Călin Dobra, primul pe lista pentru Camera Deputaţilor. Ambii şi-au exprimat dorinţa de a munci pentru binele locuitorilor din judeţul Timiş. Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a avut parte de urale şi aplauze din partea social-democraților lugojeni, care au scandat „Ponta, prim-ministru!”. „Vreau să îl susţin în mod special pe cel care va reprezenta şi oraşul, nu numai judeţul, în Parlamentul României, Călin Dobra. Îi susţin pe tineri, dar fără bătrâni nu se poarte. Vorbesc aici de oameni experimentaţi, de oameni care au dovedit că pot să facă, să construiască. Ca să exemplific, mă refer aici la primarul dumneavoastră, la domnul Boldea. (…) Eu ştiu că am încercat în 2012-2015 nu doar să facem bine la guvernare. Eu mi-am dorit să scăpăm de povestea aia că în România nu se poate, noi nu putem să avem creştere economică. În 2012-2015 am fost pe primul loc în Europa. La fel mi s-a spus şi că nu se pot da înapoi cei 25% care s-au tăiat la pensii și i-am dat. Și nu s-a dărâmat România. (…) Noi am dovedit că în România se poate, că știm să guvernăm spre binele românilor. Eu am vrut să guvernăm pentru români. (…) Nu a fost în România mai multă corupţie decât pe vremea lui Băsescu, ăstia care luptă cu corupţia sunt cei mai corupţi. Acuma luptă domnul Iohannis, vreau să îi spun să îmi dea şi mie una din cele şase case. (…) După 11 decembrie începe cea de-a doua luptă pe care trebuie să o dăm noi, cei care vom intra în Parlament să îl învăţăm pe domnul Iohannis că nu cine vrea el contează.Contează oamenii doriți de popor. Poate îl vrea pe şoferul său. Dacă o să voteze românii pe tovarăsa Alina Gorghiu Dej sau pe Nicuşor Dan, pe ăştia care vor să ne salveze. Eu nu vreau să mă salveze nimeni, ultima oară ne-a salvat Uniunea Sovietică şi nu a fost bine. Dar vom respecta votul românilor”.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.