REVOLTĂ la Mama Mia Becicherecu Mic. De ce au ales jucătorii să...

REVOLTĂ la Mama Mia Becicherecu Mic. De ce au ales jucătorii să nu intre pe teren cu Ripensia

0
DISTRIBUIȚI
mama-mia-astra-5
Cosmin Stan, antrenor Mama Mia

Situație jenantă înaintea unui duel timișean din Liga a III-a. Mama Mia Becicherecu Mic s-a prezentat la terenul din Ciarda Roșie pentru duelul cu FC Ripensia Timișoara, dar jucătorii oaspeți au ales să nu intre pe teren. La baza deciziei ar sta fie conflictul mocnit între conducere și antrenorii echipei, Cosmin Stan și Mihai Hromei, care nu au fost trecuți pe foaia de arbitraj, fie unele datorii acumulate către staff și jucători.

Ieșiți din Cupă după un meci cu Astra, duel după care patronul ”pizzerilor” George Sîngiorzan vorbea de investiții la Mama Mia, jucătorii de la Becicherecu Mic au aterizat într-o zonă periculoasă. Conform unor surse din conducerea clubului, care nu au dorit să comenteze oficial situația, restanțele către jucători ar fi mici, doar o lună de întârziere.


Iar la baza deciziei de a nu se intra pe teren cu ”Ripi”, în etapa a 10-a din C4, ar sta antrenorii, ci nu promisiunile neonorate ale patronului întors între timp în Statele Unite.

Într-o declarație pentru PRESSALERT.ro Cosmin Stan neagă implicarea lui sau a staffului tehnic în această decizie. ”Nu e vorba de un protest al antrenorilor. Noi antrenorii ne-am depus memorii, am urmat calea legală. Jucătorii au decis să nu intre pe teren și noi le respectăm decizia. Noi am făcut ședința cu jucătorii și ei au sunat conducerea. Cei din conducere le-au spus că nu le dau banii azi. A fost și o situație abuzivă. Azi nu am fost trecuți pe foaia de joc. Noi am certificat la observator și arbitri că noi suntem antrenorii de drept. Delegatul echipei (n.r. Elty Neagoe) nu ne-a trecut la cererea conducerii”, a declarat Cosmin Stan pentru PRESSALERT.ro. Stan susține că el și ”secundul” Hromei sunt neplătiți din luna martie, informație care e de asemenea ceva mai ”complicată” conform acelorași surse din conducere. De asemenea se pare că din greșeală contractele celor doi au fost făcute pe perioadă nedeterminată.

Cert e că atât antrenorul principal Cosmin Stan, cât și ”secundul” Mihai Hromei, nu mai sunt doriți de conducere și nu s-a găsit soluția despărțirii amiabile. Conducerea clubului, din care face parte Petre Tătaru și Tică Gurin, anunță că vor fi luate decizii importante săptămâna viitoare. Dacă va mai suferi o neprezentare echipa mutată pe CFR va fi exclusă din campionatul Ligii a III-a.

Jucătorii americani au plecat, dar pot reveni

Mama Mia avea momentan circa 16 jucători apți deoarece americanii Heriberto Ponce Jr. și Jairo Aquino au plecat de asemenea. Cel din urmă ar fi chiar în probe la Portland Timbers, din MLS. Cei doi au însă în continuare contract cu timișenii și pot face cale întoarsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.