Ripensia Timișoara așteaptă CV-uri pentru două posturi de conducere. Vezi care sunt...

Ripensia Timișoara așteaptă CV-uri pentru două posturi de conducere. Vezi care sunt cerințele pentru ocuparea acestora

0
DISTRIBUIȚI
exec-598x437
Foto: ripensiatimisoara.ro

FC Ripensia Timișoara angajează. Clubul de Liga a III-a se află în căutarea unui director executiv și a unui director de marketing. Anunțurile au fost postate pe pagina oficială a roș-galbenilor, alături de responsabilitățile funcțiilor și cerințele pentru cei care își depun CV-urile.

Dacă de obicei astfel de funcții sunt ocupate fie prin diverse recomandări sau ”pile”, gruparea cu nume de legendă de pe Bega a publicat anunțuri de angajare. ”O persoană cu experiență în management, cu abilități de leadership, este ceea ce căutăm la „Ripi” pentru postul de Director Executiv al clubului nostru!”, se arată în anunțul clubului.


Funcția extrem de importantă în organigrama unui club de fotbal vine cu următoarele responsabilități: ”Conducerea executivă” și ”organizarea, funcționarea și dezvoltarea instituțională a Clubului”. Cerinețele sunt: studii superioare, cunoștințe de limba engleză/germană, experiență în management, abilități de leadership și lucru în echipă și abilități de comunicare, relaționare și socializare.

De asemenea timișorenii din Liga a III-a se află și în căutarea unui director de marketing, care trebuie să fie o ”persoană creativă, cu experiență, care să ne ajute în demersul nostru de a spori constant notorietatea brandului Ripensia Timișoara!”. Responsabilitățile includ: ”organizarea din punct de vedere conceptual al Departamentului de Marketing” și ”sporirea notorietății brandului FC Ripensia”. Cerințele cerute la angajare sunt: studiile superioare, aptitudini creative, atitudine pozitivă, capacitate mare de implicare, experiență in marketing și cunoștințe de limba engleză.

Astfel, cei interesați într-o carieră la un club de fotbal își pot depune CV-urile la adresa secretariat@ripensiatimisoara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.