Saltele cu aloe și perne cu gel care reglează temperatura corpului, la...

Saltele cu aloe și perne cu gel care reglează temperatura corpului, la expoziția de piese de mobilier de la Centrul de Afaceri din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
mobila
Timișorenii, așteptați la expoziția ExpoMobila.

Timișorenii care-și propun să schimbe salteaua, patul sau mobila din bucătărie, dormitor sau sufragerie, și nu numai, sunt așteptați, timp de patru zile, la o nouă ediție a expoziției naționale ExpoMobila. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, intrarea fiind liberă.

În total, peste 30 de producători români prezintă publicului interesat piese de mobilier de calitate, la prețuri speciale. Astfel, unii expozanți oferă spre vânzare produse care sunt reduse chiar și cu 50%.

De asemenea, cei care trac pragul expoziției pot vedea și produse inedite, care îi ajută pe timișoreni să aibă parte de un somn cât mai de calitate. Printre acestea se numără o saltea tratată cu extract de aloe vera, pentru un somn liniștit și revigorant, ce susține perfect coloana, care se vinde cu prețuri începând de la 1.000 lei, în funcție de dimensiune.

Totodată, o firmă din Timișoara le oferă clienților săi perne cu gel, ideale vara, dar care pot fi cumpărate acum cu 430 lei, reduse de la 740 lei. „Perna cu gel se mulează după corp. Această pernă are o porțiune cu gel care are rolul de reglare a temperaturii corporale, oferă un somn calificativ și îmbunătățește circulația sanguină”, ne-a declarat reprezentantul unei firme participante la expoziție.

De la expoziția cu vânzare care are loc în perioada 3 – 6 noiembrie timișorenii mai pot cumpăra, la prețuri de producător, dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

La ExpoMobila pot fi admirate și achiziționate piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.


Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.