Șase cluburi sportive din Timișoara își unesc forțele pentru un suporter. Când...

Șase cluburi sportive din Timișoara își unesc forțele pentru un suporter. Când are loc evenimentul special pentru sprijinirea lui Andrei

0
DISTRIBUIȚI
bct1
Andrei Gerber și ”Timmy”, mascota BC Timișoara

BC SCM Timișoara, ASU Politehnica prin Druckeria, CSU Universitatea de Vest, Timișoara Saracens, SCM Politehnica și BC Timba se vor duela la futsal pentru Andrei Heinrich Gerber. Suporterul alb-violet nelipsit de la jocurile echipelor favorite, deși se deplasează într-un fotoliu rulant, are în continuare nevoie de un tratament costisitor.

”Timișoara pentru Andrei” e evenimentul care își propune să-l ajute pe tânărul în vârstă de 27 de ani.


Andrei Gerber a mai fost ajutat în urmă cu trei ani de cluburile din oraș. El se confruntă cu un handicap locomotor sever după ce i-a fost afectat un nerv important la naștere. Baschetbaliștii, handbaliștii, voleibaliștii, rugbiștii și suporterii Politehnicii se vor întrece într-un turneu de fotbal în sală. Vor fi două grupe a câte trei echipe și se va juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate vor avansa în fazele superioare ale turneului programat în Sala ”Constantin Jude”.

SCM Politehnica (handbal), Timișoara Saracens (rugby), Universitatea (volei masculin), BCT, Timba (ambele baschet) și Druckeria (echipa suporterilor ASU Politehnica), se vor înfrunta și într-o zi cu simbolistică specială, 4 decembrie 1921, data nașterii clubului sportiv Politehnica Timișoara, începând cu ora 17.00. Spectatorii pot contribui la această acțiune caritabilă prin achiziționarea biletului de intrare, în valoare de 10 lei, dar și prin donații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.