SCANDALOS Un timişorean a găsit un melc într-o salată comandată la un...

SCANDALOS Un timişorean a găsit un melc într-o salată comandată la un restaurant din oraş. Vezi scuza RIDICOLĂ a reprezentanţilor localului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

melc-salata-caprice

Surpriză neplăcută pentru un timişorean care s-a decis să ia prânzul, în această săptămână, la un restaurant din Calea Lipovei. Acesta a comandat o salată grecească, în data de 20 noiembrie, la restaurantul Caprice, iar după ce a început să mănânce, a observat „ceva viu” pe salata verde. Bărbatul a scos salata din farfurie şi a rămas uimit când a observat că pe ea se afla un… pui de melc.

„Aştept ospătarul să ajungă, îi spun: domnule, ştiu că nu eşti vinovat cu nimic, nu e din cauza ta, ia melcul şi du-te arată-le bucătariilor.


(El încremenise, roşu la faţă, nu mai ştia ce să zică), îmi ia salata şi pleacă. După cinci minute, se întoarce cu felul doi şi îmi spune aşa: le-am spus bucătariilor despre neplăcerea creată şi vă garantează că în această mâncare nu aveţi nimic viu (era vorba de felul doi). Nu am mai spus nimic, am mâncat, am cerut nota, am plătit şi am plecat, precizez că pe notă nu mai era salata grecească, au făcut bucătarii cinste cu ea! În concluzie, vă invit la Restaurant Caprice, la o salată grecească cu «carne»”, ne-a transmis timişoreanul care a găsit melcul în salata grecească.

Contactaţi telefonic de PRESSALERT.ro, reprezentanţii restaurantului Caprice au încercat să se apere spunând că de vină ar fi… concurenţa. „Nu ştiu despre ce e vorba, nu am auzit de acest incident. Dar am mai avut ospătari rău-voitori. Poate să fie de vină şi concurenţa, s-a gândit să ne facă nouă ceva rău. Şi eu pot să merg undeva şi să pun ceva în mâncare”, ne-a declarat Adi Suciu, reprezentant al restaurantului Caprice din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.