Succes CATEGORIC pentru SCM Politehnica în restanța cu Suceava. Pe ce loc...

Succes CATEGORIC pentru SCM Politehnica în restanța cu Suceava. Pe ce loc au încheiat handbaliștii alb-violeți turul Ligii Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI
scm-poli-ribnica-8
SCM Poli, din nou victorioasă acasă

SCM Politehnica Timișoara s-a impus fără probleme în jocul cu CSU Suceava de pe teren propriu. Handbaliștii alb-violeți nu au avut emoții în restanța din runda a 13-a, ultima a turului, încheiată la o diferență mare în favoarea bănățenilor, scor 33-25.


Elevii lui Pero Milosevic ocupă loc de play-off după prima jumătate a sezonului.

Poliștii par să fi trecut peste dușul rece din Slovenia. Timișorenii au condus de la un capăt la altul partida cu bucovinenii, amânată special pentru returul nefericit cu Ribnica. Străinii alb-violeților au fost în vervă azi încă din start. În special Filip Marjanovic, autor a nu mai puțin de 12 goluri. Diferența nu a fost așa de mare la pauză (16-12), însă SCM Politehnica s-a distanța și la nouă goluri pe final, scor 33-24. A fost și un joc cu nu mai puțin de nouă marcatori pentru gazde, în timp ce cele mai multe reușite ale oaspeților au venit de la L. Preda, tot 9, cel care a și închis azi tabela.

În urma acestui rezultat SCM Poli are o linie de clasament echilibrată, cu cinci victorii, trei egaluri și cinci înfrângeri. Timișorenii sunt pe 7 la jumătatea sezonului regulat, cu 18 puncte, tot atâtea câte are Steaua, în timp ce sucevenii au rămas la o victorie distanță în spatele celor două, pe locul 9. Elevii lui Pero Milosevic nu iau însă vacanță ci au sâmbătă meci, tot acasă, cu Dobrogea Sud Constanța (ora 16.15), în prima rundă a returului Ligii Zimbrilor.

SCM Politehnica (marcatori): Păiuș 1 gol, V. Milosevic 5, Lasica 3, L. Ștefan 1, Marjanovic 12 (2 de la 7 metri), Lazarov 1, Fenici 3, Simovic 5, Santeiu 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.