SCM Politehnica se va bucura de o ”delegație” numeroasă în Slovenia. Câți...

SCM Politehnica se va bucura de o ”delegație” numeroasă în Slovenia. Câți susținători va avea în deplasarea decisivă pentru calificarea în grupele Cupei EHF

0
DISTRIBUIȚI
scm-poli-ribnica-10
Publicul din Sala ”Constantin Jude” la meciul tur

Handbaliștii alb-violeți vor să facă istorie sâmbătă și să pătrundă în grupele Cupei EHF după recordul de succese consecutive în Europa. SCM Politehnica Timișoara va avea parte în manșa secundă din turul III preliminar, la returul cu RD Ribnica din Slovenia, de o susținere puternică din tribună pentru atingerea obiectivului continental.

Aproximativ o sută de fani vor avea bănățenii în deplasare cu ocazia returului cu Ribnica. Din delegația polistă vor face parte persoane din conducere, apropiați ai handbalului polist, cât și suporteri alb-violeți.


Clubul timișorean organizează deplasarea cu două autocare. În această după masă mai erau disponibile 20 de bilete pentru cei care doresc să o susțină pe Poli în meciul decisiv pentru intrarea în grupele Cupei EHF. Cei interesaţi trebuie să contacteze clubul la adresa de mail scmpolitehnica@gmail.com pentru a se înscrie. Rezervarea locului costă 50 de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea biletului de meci şi a unei gustări de drum, asigurată de club. Înscrierile se fac până mâine, inclusiv, iar achitarea deplasării se face la sediul clubului de la Sala ”Constantin Jude”, între orele 10.30–12.00, respectiv 17–19.00, conform anunuțui SCM Politehnica. Plecarea va fi sâmbătă, 26 noiembrie, la ora 4.00, de la Sala ”Constantin Jude”, iar revenirea în țară e programată după meciul al cărei oră de start e 20.00 (19.00 ora Sloveniei).

În jocul tur slovenii de la RD Riko au avut circa 50 de susținători foarte gălăgioși în ”Olimpia”. ”Avem nevoie și noi de susținere în deplasare. Sper ca oamenii din Timișoara să vină, la fel ca slovenii”, spunea Andrei Santeiu după meciul din weekend-ul trecut. Arena Športni center Ribnica are doar 600 de locuri. În timp ce orășelul Ribnica în sine numără doar 3.544 de suflete și se află în sudul Sloveniei.

dvorana-580x274
Sala din Ribnica, Foto: www.rokometno-drustvo-ribnica.si

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.