Șeful Poliției Gătaia, CONDAMNAT pentru că a ucis un om. Vezi ce...

Șeful Poliției Gătaia, CONDAMNAT pentru că a ucis un om. Vezi ce a stabilit Tribunalul Timiș

3
DISTRIBUIȚI

inchisoare

Tribunalul Timiș a anunțat sentința în procesul lui Daniel Disagă, șeful Poliției Gătaia, judecat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce a lovit un om care ulterior agresiunii a decedat.

Astfel, Daniel Disagă a fost condamnat, săptamâna trecută, de Tribunalul Timiș la cinci ani de închisoare.


De asemenea, polițistul și Poliția Timiș vor trebui să plătească familiei victimei despăgubiri morale de 50.000 euro și 7.000 lei chletuieli de înmormântare. În plus, sunt obligați la plata unei rente lunare de 500 euro pentru copiii victimei.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

3 COMENTARII

  1. aceasta hotarare care prin continutul sau demonstreaza ca judecatoarea si-a aparat pielea persistind in prostia ei este nu numai nelegala ci chiar aberanta.
    Declaratia martorului denuntator (singura proba) , martor care a picat testul poligraf, este combatuta de proba stiintifica, proba stiintifica care a fost inlaturata de judecatoare.
    Dovada ca nici judecatoarea Lupsa nu este convinsa de vinovatia inculpatului reiese si din modalitatea in care a acordat circumstante atenuante care nici nu au fost solicitate
    In schimb judecatoarea daca ar fi dispus achitarea inculpatului trebuia sa constate ca masura prelungirii arestului (masuri luate de ea insasi in perioada ianuarie-iunie 2016) au fost nelegale deci se batea cu stingul in dreptul. Ea a preferat sa dea o solutie prin care sa se absolve de orice critica si apoi lasa-i dracului de prosti.
    Intrebare d ebaraj:
    1.De ce judecatoarea a refuzat efectuarea unei expertize medicolegale in faza de judecata daca expertiza initiala a fost contestata de insasi autorul expertizei medicolegale?
    2.De ce judecatoarea a refuzat ca sa se faca reconstituirea ca sa se constate ca prin cadere victima nu se putea lovi in locurile in care s-au gasit echimoze?
    3. De ce judecatoarea a lasat ca martorii in zilele de audiere sa dicute intre ei audiati cu neaudiati?
    4. De ce judecatoarea a inlaturat proba stiintifica si inregistrarile in care martorul denuntator ii spune procurorului ca va fabula iar procurorul il invata ca mai bine sa spuna ca nu-si aminteste si apoi cind martorul ii atrage atentia ca se inregistreaza pe tehnica, procurorul ii spune ca stie el ce va lasa
    5. De ce judecatoarea dupa ce a obtinut raspunsul de la Comisia superioara (ca sustinerea martorului denuntator nu se confirma) judecatoarea a cerut test poligraf inculpatului, test care nu este proba?
    6. De ce domnule Bota nu respecti legea si nu ceri punctul de vedere al persoanei despre care faci stirea?

  2. nu il mai scuzați atât pe acest om . isi merita soarta si pedeapsa care a primit o, fiecare platim pentru ce am facut cum am plătit multi care am gresit si am fost izolați chiar de mana lui fara sa se gândească ca distruge o familie sau îmbolnăvește părinți . in fine sper sa aibă parte de toate ororile care se petrec in penitenciare toate sa se prinda de el sa simt a cum este sa fii inchis departe de familie si de tot ce iti este mai drag

  3. prosti sint toti care nu sint de parerea ilustrei avocate, chiar daca e un judecatoar. ca pierde procese pe banda rulanta nu e o noutate, dar nu inteleg ce cauta asta in ziar? dn av e mai mult o tata si nimic mai mult, crezul ei e ca totul poate fi rezolvat cu scandal si denunturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.