Senatorul Petru Ehegartner a acuzat „modul acesta de a face justiţie în...

Senatorul Petru Ehegartner a acuzat „modul acesta de a face justiţie în care înainte de a fi dată o sentinţă distruge cariere şi creează victime” VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

petru-ehegartner

Senatorul ALDE Timiş, Petru Ehegartner, a fost invitat în această seară la PRESSALERT.LIVE. Candidat pentru un nou mandat în Parlamentul României, fostul lider al ALDE Timiş a comentat că liderul PNL Alina Gorghiu, care deschide lista PNL Timiş pentru Senat, dă dovadă de lipsă de bun-simţ atunci când acuză că şeful PSD Liviu Dragnea este condamnat, dat fiind faptul că la data la care au s-au petrecut faptele pentru care pesedistul a fost condamnat cele două partide, PNL şi PSD, erau în alianţă.

Legat de acuzaţiile liderei PNL că ALDE şi PSD luptă împotriva justiţiei din România, invitatul a comentat că „în urmă cu vreo două, trei zile a apărut o scrisoare memorandum a asociaţiilor profesionale a judecătorilor şi a magistraţilor, cred că acum trei zile dacă îmi aduc bine aminte. Era o scrisoare prin care se lua atitudine faţă de nişte practici din momentul de faţă în procesul anticorupţie. Acea scrisoare poate fi catalogată ca şi antijustiţie? În momentul în care iei poziţie faţă de anumite practici care au ieşit în spaţiul public pentru că au suscitat interesul din anumite motive, asta înseamnă că eşti antijustiţie? Eu nu cred și este o catalogare simplistă și reducționistă pentru a încadra un competitor polotic într-o zonă în care zice doamna Gorghiu că dă bine la populație”.

Ehegartner a comentat şi pe marginea înnoirii clasei politice din România.


„Modul cum este aruncată în spaţiul public această afirmaţie presupune schimbare totală, să plece toţi, să vină nu ştiu cine. Haideţi să vedem ce vrea electoratul. Nu este cel mai important lucru într-o democraţie? Afirmaţii pot face toate partidele. Sigur că cei ce vin din această direcţie antistem simt că ar fi bine să nu găsească nimic pe terenul ăsta. Legat de schimbarea clasei politice. Acest proces are loc permanent. În actualul Parlament sunt peste 30% parlamentari la primul mandat. Eu sunt din această categorie. Prin schimbarea politică s-a dorit eliminarea unor personaje de vârf, voci. Eu nu fac pledoarie şi nu susţin pe vreunul care s-a dovedit în instanţă că a greşit şi a fost condamnat. (…) Modul acesta de a face justiţie în care înainte de a fi dată o sentinţă distruge cariere şi creează victime, pentru că ai intrat în colimatorul unui adversar politic. Eu văd presa ca eficienţă, presa de investigaţii. De ce foarte multe cazuri care au fost investigate de presă şi au venit cu elemente suficiente pentru a stârni interesul autorităţilor nu au făcut-o sau au făcut-o târziu? De ce această întârziere, pe ce criterii?”, a comentat invitatul.

3 COMENTARII

  1. Pasarea malai viseaza…..penibil acest personaj…o sa fie mai bine cand o sa ii fugareasca lumea pe strazi, le vor parea rau ca nu i-a luat DNAul, ar fi fost o variantă mai dulce

  2. „Haideti sa vedem ce vrea electoratul” – Lasa ca in luma premergatoare alegerilor le aruncam niste petarde despre PNL, PSD, etc. sa vada oamenii cine lupta cu „adevarat” impotriva coruptiei (ALDE@glumabuna), asa prindem si noi un loc la masa ciolanului si cine stie…poate o bucata buna de ciolan.

  3. Pe mine mai putin ma intereseaza Politica insa ca pe toti cetatenii acestei Tari ma intereseaza cine ma conduce sau cine ma reprezinta in Parlament si nu in ultimu rind cine este Prim Ministru sau Presedintele Romaniei. Ce ma deranjeaza este faptu ca cei mai galagiosi sunt chiar ei Penali, numai ce sa vezi toti hotii sunt sub protectia D.N.A-ului {o institutie corupta pina-n maduva oaselor si care actioneaza la comanda Politica}iar aici ma refer la A. Gorghiu care a obtinut multe contracte de la F.P.S unde era sef Teodor Atanasiu, mai este inplicata si-n dosaru Rovinari cu Sova, numai ca Sova este cercetat Penal iar Gorghiu este Protejata. Presedintele Iohannes a obtinut case cu acte false spun judecatorii, n-o spun eu, aici pe plan local Popoviciu este trimis in Instanta ca invinuit dar are dreptu sa participe la Alegeri ca senator sau deputat, Primu Ministru Ciolos dupa cite stiu eu este urmarit Penal intr-un Dosar de cind era Ministru Agriculturi si sa nu uitam ca el a mituit-o pe Judecatoarea C. Bogdan in Dosaru Voiculescu. Ma opresc aici si va rog sa trageti d-voastra concluzia !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.