Sfârșit tragic pentru un băiat de doar 13 ani din Banat: a...

Sfârșit tragic pentru un băiat de doar 13 ani din Banat: a făcut INFARCT în timp ce se deplasa de la școală spre casă cu bicicleta

0
DISTRIBUIȚI
ambulanta
Un copil a făcut infarct în timp ce se deplasa de la școală spre casă pe bicicletă.

Sfârșit tragic pentru un copil în vârstă de 13 ani dintr-un sat din județul Caraș-Severin.


Băiatul a făcut infarct în timp ce se deplasa de la școală spre casă pe bicicletă. În ciuda eforturilor medicilor, copilul nu a mai putut fi salvat.

Băiatul făcea naveta la școală în fiecare zi pe bicicletă

Incidentul s-a petrecut, astăzi, în jurul orei 14.05. Băiatul învăța la Școala Gimnazială din localitatea Delinești, iar la terminarea cursurilor, a plecat împreună cu alți patru colegi spre casă, la Păltiniș, pe biciclete. După doar câteva minute de pedalat, copilului i s-a făcut rău și a căzut de pe bicicletă.

Imediat, prietenii acestuia au alergat după un profesor, care a încercat să-i acorde primul ajutor și a sunat la 112. O ambulanță s-a deplasat de urgență la fața locului, iar medicii au început manevrele de resuscitare, care au continuat în salvare, dar și la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul din Caransebeș, unde a fost constatat decesul.

Potrivit Express de Banat, copilul provenea dintr-o familie cu zece frați, el fiind al șaptelea, și făcea naveta zilnic la școală cu bicicleta. Familia băiatului spune că acesta avea probleme cardiace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.