Șofer operat de urgență la Timișoara după ce un copac i-a căzut...

Șofer operat de urgență la Timișoara după ce un copac i-a căzut pe mașină

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta smurd

Vestul țării s-a aflat ieri sub avertizare cod galben de vânt puternic, iar un bărbat din Arad a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce un copac rupt de vânt s-a prăbușit peste mașina cu care circula pe șoseaua care leagă Aradul de Oradea, DN 79A.

Accidentul s-a petrecut ieri, între localitățile Chișineu Criș și Sintea, arborele prăbușindu-se peste autoturism la trei kilometri de Chișineu Criș, iar martorii au sunat la 112.


Conform aradon.ro, șoferul a rămas încarcerat în maşină, pentru scoaterea lui fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la Chişineu Criş. Bărbatul a fost descarcerat după aproximativ 30 de minute şi predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad, starea bărbatului fiind gravă, dar stabilă.

Victima a fost preluată ulterior de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Arad, în timp ce poliţiştii au demarat cercetările în acest caz. Bărbatul a ajuns la unitatea spitalicească în stare foarte gravă cu un traumatism cranio cerebral deschis. Cadrele medicale l-au intubat şi l-au trimis de urgenţă la Timişoara, la neurochirurgie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.