Şoferii se plâng de haos şi accidente, Robu anunţă că stă bine...

Şoferii se plâng de haos şi accidente, Robu anunţă că stă bine în sondaje. Ce schimbare promite pentru Piața Mărăşti

1
DISTRIBUIȚI

cazarma u piata marasti (3)

Șoferii din Timișoara se plâng că în intersecția de la Mărăști e haos. Schimbări de indicatoare, lucrări începute peste noapte și neanunțate, toate au dus la un trafic imposibil și la mai multe accidente. În replică, primarul Nicolae Robu susține că e vorba de cârcoteli și îi informează pe șoferi că… el stă foarte bine în sondaje.

„Sunt căutări de mai bine şi continuă căutările de mai bine. Vă dezvălui acum că vom încerca să facem o bandă suplimentară în sensul giratoriu de la Mărăşti, în giraţia de la Mărăşti, că nu întotdeauna unde ai o insulă şi ai benzi de trafic în jur ai sens giratoriu în accepţiunea legii. Ai o giraţie. Şi la Mărăşti noi vom avea o combinaţie între ceea ce înseamnă sens giratoriu cu regulile sale şi un alt mod de a gira, care e menit să fluidizeze traficul.


Vom încerca să facem încă o bandă cam după modelul pe care l-am aplicat prima dată pe Pestalozzi cu Nistrului şi cu Coposu, la acea giraţie unde este fântână arteziană. Ei, acolo experienţa e foarte pozitivă. Deci nu trebuie neaparat ca toate maşinile care intră în intersecţia respectivă să aibă cedează trecerea faţă de cele care deja sunt în giraţie, pentru că se dovedeşte a fi mai eficient ca benzile periferice să fie folosite pentru a traversa până la proxima ieşire din giraţia respetivă şi vom încerca să facem asta creând o bandă suplimentară”, a declarat Nicolae Robu, astăzi.

Întrebat despre accidentele care ar fi avut loc în zonă, edilul a comentat că „acum că nu se anunţă din vreme lucrările asta nu este în regulă, cetăţenii trebuie să fie informaţi ca să nu greşească. Eu zic că una peste alta trebuie apreciat plusul demersurilor, că se caută soluţii de mai bine. Pun pariu că nu e așa, să vină să le dovedească. Eu sunt sătul de cârcoteala unora, puțini, dar ocoși. Lucrurile merg bine în acest oraș, asta s-a văzut la alegeri și se vede în sondaj. Personal vă spun că nu am stat mai bine decât stau acum în aprecierea cetățenilor niciodată, poate în toamna lui 2012. Cel puțin până realizăm încă o bandă e posibil să mai apară idei”.

1 COMENTARIU

  1. Gura mati de nesimtit si mincinos ce esti…. ei ei nesimtitule ce surpriza te va astepta pe 11 decembrie…… cred ca vei eamane cu doar acei 12.000 care te au votat dintre care ju stiu daca maj ai 5000. Om trai si om vedea gunoi de om ce esti. Unde e marea unda verde ma ca tot orasul e praf. Ti ai batut joc de el dar si de noi. Doamne doamne vede sa retii asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.