Sorin Drăgoi anunță că ACS Poli scapă de noua depunctare preconizată. Sursă...

Sorin Drăgoi anunță că ACS Poli scapă de noua depunctare preconizată. Sursă misterioasă pentru plata unei datorii urgente

0
DISTRIBUIȚI

acs-poli-viitorul-3-9

ACS Poli Timișoara va scăpa de depunctarea preconizată pentru acest final de an. Preșdintele Sorin Drăgoi a anunțat astăzi că datoria urgentă, plata primei tranșe pentru jucătorul Pedro Henrique, va fi achitată din banii creditați de către un om de afaceri din oraș, ”un prieten bun”.

”Am găsit finanțare pentru plata lui Pedro Henrique, un prieten bun, om de afaceri, ne ajută să plătim prima tranșă pentru Pedro Henrique”, a declarat Sorin Drăgoi. Clubul risca să fie depunctat suplimentar de FIFA, inițial cu trei puncte, dacă nu achita până pe data de 30 noiembrie cei 100.000 euro către clubul Galicia din Brazilia, prima tranșă din două pentru Pedro Henrique.

Drăgoi nu a dezvăluit identitatea binefăcătorului. ”E un contract de creditare.


De 100.000 euro. Nu dorește să-i dezvăluim identitatea și respectăm acest lucru. Nu a mai creditat inainte, nu are treabă cu lumea fotbalului. Nu vrea reclamă”, a explicat Drăgoi.

Acesta a mai oferit azi alte vești bune legate de club. Prima, în privința depunctării cu 8 puncte, pentru care se judecă la Laussane. ”Am primit și confirmarea că data procesului la TAS e 28-29 decembrie, șansele sunt 99% că vom câștiga”, a spus Drăgoi.

”Plata către Daniel Stanciu e făcută. Era și el la comisie, am achitat tot ce era datorie. Din punct de vedere al depunctării nu avem nicio problemă”, a adăugat Drăgoi.

Legat de salariile jucătorilor președintele lui ACS Poli susține că două salarii vor mai fi achitate în ianuarie, din a doua tranșă din drepturile TV. ”Ce am discutat ne-am ținut de promisiuni, inclusiv prime, salarii… Mai sunt ceva bani de la ligă din prima tranșă, am trimis adresă să văd despre ce sumă e vorba”, a mai spus Sorin Drăgoi. Acesta a precizat că din aceeași tranșă va fi achitată și datoria către Cristea Opria, care are o cesiune din acestea de aproximativ 200.000 euro.

”Noi nu am luat toți banii din prima tranșă, suntem singurul club, liga a așteptat să vadă, am arătat că ne descurcăm… E o situație dificilă, dar noi putem încheia fără probleme campionatul. Îmi doresc să nu retrogradăm și să rămânem în Liga I. E foarte important și financiar”, a conchis Drăgoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.