Sorin Grindeanu, apel către PNL înainte de debutul campaniei electorale. Ce le...

Sorin Grindeanu, apel către PNL înainte de debutul campaniei electorale. Ce le cere liderilor liberali

0
DISTRIBUIȚI

robu simonis consiliul local

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, vrea o campanie electorală curată. Cu doar câteva zile înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din iarna acestui an, Grindeanu a declarat că „vreau să lansez un apel la adversarii politici ca și președinte al PSD Timiș de a avea o campanie decentă, o campanie care să fie bazată pe proiecte pentru că Timișul are nevoie de proiecte de dezvoltare, o campanie bazată pe argumente, o campanie care să aducă un plus pentru județul Timiș și nu doar o ceartă sterilă și fără beneficii pentru locuitorii județului Timiș.


Este apelul meu ca președinte al PSD Timiș către competitorii electorali din județul nostru. Este un apel special pentru cei de la PNL, să nu se aplice metode de la București. Eu pot să le spun acum, la început de campanie electorală, că în Timiș aceste lucruri nu au prins niciodată, noi nu vom face niciodată o astfel de campanie că metodele astea”.

La Senat, primul pe lista PSD Timiş este fostul prefect Eugen Dogariu, urmat de actualii deputați Adrian Diaconu și Dorel Covaci, pe ultimul loc aflându-se Ramona Olteanu, fost consilier local. La Camera Deputaţilor pe primul loc este președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, urmat de consilierul local Alfred Simonis, consilierul județean Adrian Pau, de Bianca Gavriliţă, director al spitalului din Gătaia, senatorul Matei Suciu, deputatul Petru Andea, consilierul județean Mihai Ritivoiu, lidera OFSD Timiș, Romaniţa Jumanca și consilierii locali Sorin Ionescu și Luminţa Ţundrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.