Soț și soție răniți după ce mașina le-a fost izbită de un...

Soț și soție răniți după ce mașina le-a fost izbită de un alt șofer imprudent. Vezi cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2002518964">

14947395_1325470384184624_3227426794299883713_n

Accident spectaculos vineri dimineața în Timiș. Doi soți, de 63 și 61 de ani au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit în plin de o mașină de teren.

Accidentul a avut loc pe drumul care face legătura între Giulvăz și Peciu Nou. Șoferul unui Nissan de teren a intrat într-o depășire periculoasă fără să țină cont că din față circula regulamentar un Renault.

În urma impactului, mașina de teren a fost proiectată într-un șanț de pe marginea drumului. Șoferul și pasagera din Renault, soț și soție, au fost răniți ușor, dar au refuzat transportul la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto al Nissan-ului, un tânăr de 35 de ani, a fost rănit ușor și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanță SMURD şi 6 subofițeri. S-a acționat pentru asigurarea măsurilor PSI şi acordarea primului ajutor medical la faţa locului”, au informat reprezentanții ISU Banat.

Traficul în zonă a fost perturbat. În această dimineață, în zonă a fost ceață, situație care s-ar putea să fi contribuit la producerea accidentului. Toți cei implicați în accident sunt din localitatea timișeană Cebza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.