SPECTACOL de magie IMPRESIONANT pe străzile Timişoarei. Lorenzo-Cristian a stat deasupra unui...

SPECTACOL de magie IMPRESIONANT pe străzile Timişoarei. Lorenzo-Cristian a stat deasupra unui tir, aflat în mers, fără şofer FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
lorenzo cristian
Spectacol de magie susţinut de Lorenzo Cristian, la Timişoara.

Sute de timişoreni s-au adunat, astăzi, pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara pentru a lua parte la un număr de magie unic în sud-estul Europei. În aplauzele celor prezenţi, iluzionistul Lorenzo-Cristian a stat deasupra unui tir cu o greutate de 13 tone, patru metri înălţime şi 17 lungime, trăgând în acelaşi timp autoutilitara de mare tonaj după el.

Spre uimirea spectatorilor, tir-ul a parcurs distanţa de la Piaţa Badea Cârţan până la Punctele Cardinale şi înapoi fără şofer, doar cu magicianul Lorenzo-Cristian deasupra sa, care se ţinea cu mâinile de o bară aflată deasupra cabinei.

“Mişcă tirul cu puterea minţii”, “Cineva a avut o telecomandă şi a controlat tirul”, “Sigur e o şmecherie, o iluzie optică”, s-au auzit vorbind timişorenii care s-au plimbat pe lângă tir pe toată durata spectacolului. Numărul de magie a durat aproximativ 20 de minute, iar circulaţia de la Piaţa Badea Cârţan la Punctele Cardinale a fost blocată de echipajele poliţiei rutiere timp de aproximativ o oră, între 12.00 şi 13.00.

La finalul spectacolului, timişoreanul Lorenzo-Cristian a ţinut să precizeze că totul a fost un număr de iluzionism. “Nu este vorba despre puteri supranaturale, este un act artistic pregătit cu foarte mult timp. Eu cred că este o premieră naţională, un astfel de număr s-a mai ţinut doar la Londra, dar actul nostru artistic a fost deosebit faţă de al lor şi cred că a fost ca şi compoziţie artistică mai ok. Suntem în discuţii de aproximativ un an, dar tehnic putem să spunem că lucrăm de vreo şase luni destul de insistent. Cel mai dificil punct au fost cablurile de troleibuz. Este ceva reprezentativ pentru Timişoara şi ne-am conformat.


Pe viitor am multe idei originale, cât mai mari, cât mai spectaculoase şi sper să fiu bine primit la Timişoara, să vin cu idei noi şi, de ce nu, să arătăm Europei că merităm titlul de Capitală Culturală Europeană”, a spus Lorenzo-Cristian.

Lorenzo–Cristian practică magia de la vârsta de 14 ani, iar în prezent este singurul român membru al celui mai prestigios şi exigent club al magicienilor profesionişti din Europa – The Magic Circle de la Londra, fiind coleg cu renumiţii magicieni Dynamo şi David Copperfield.

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.