START la lipit afişe: campania electorală a început. Ce ţeluri anunţă liderii...

START la lipit afişe: campania electorală a început. Ce ţeluri anunţă liderii PSD Timiş şi ALDE

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-741922150">

start-campanie-electorala-2016-psd-5

Debutul campaniei electorale, a stat, la Timişoara, sub semnul energiei. Membrii partidelor au ieşit la lipit afişe, în centrul oraşului şi nu numai. Vremea neprietenoasă nu i-a speriam nici pe simpatizanţii partidelor, nici pe candidaţi, care s-ar arătat dornici de muncă şi încrăzători în victoria lor. Duppă ce primele afişe cu PSD au fost lipite pe panourile de lângă Filarmonica Banatul, liderul PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat că „aşa cum am spus, ne aşteptăm la o campanie în care să prezentăm proiecte. Sper ca împreună cu colegii şi cu prietenii mei, cu echipa PSD Timiş să ajungem în cât mai multe case să vorbim cu cât mai mulţi oameni, astfel încât toate proiectele pe care le avem pentru oameni să poată să fie cunoscute. Am format o echipă în adevăratul sens al cuvântului, oameni care vor aduce un plus în Parlamentul României, oameni tineri, oameni dinamici, care vor să demonstreze că încrederea pe care o vor primi din partea cetăţenilor judeţului Timiş va fi justificată”.

Liderul ALDE Timiş, Marian Cucşa, a declarat că „pornesc în această campanie cu încredere, alături de o echipă serioasă, perseverentă, cu candidaţi tineri şi oameni cu experienţă îmbinând entuziasmul tinerilor cu experienţa celor mai în vârstă. Îndemn timişorenii şi timişenii să redea România românilor şi să aibă încredere în tineri”.

Amintim că PNL şi PSD au anunţat, înainte de debutul campaniei electorale, că doresc să obţină, fiecare, câte patru mandate de deputaţi şi două de senatori. Cele două partide de dreapta, ALDE şi PMP, au şi ele ţinte în acord locul lor pe scena politică: câte două mandate de deputat şi unul de senator.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.