Tâlharul-bețiv, reținut de polițiștii bănățeni. Vezi ce i-a furat partenerului de pahar,...

Tâlharul-bețiv, reținut de polițiștii bănățeni. Vezi ce i-a furat partenerului de pahar, amenințându-l cu bătaia

0
DISTRIBUIȚI

pumn

Polițiștii din Oțelu Roșu au efectuat cercetări față de un tânăr de 22 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Oțelu Roșu au identificat un tânăr de 22 de ani, din Hunedoara, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de marți, în jurul orei 19.30 când, pe fondul consumului de alcool, tânărul ar fi pătruns în locuința unui bărbat din Oțelu Roșu, cu acordul acestuia.


Ulterior, prin violență, acesta i-ar fi sustras proprietarului suma de 100 de lei și două telefoane mobile, amenințându-l că îl va agresa fizic în cazul în care îl va denunța.

Polițiștii l-au depistat pe tânăr pe raza orașului Oțelu Roșu și i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. A fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Caransebeș cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.