Tânăr de doar 18 ani, condamnat pentru OMOR, căutat de polițiști. Dacă-l...

Tânăr de doar 18 ani, condamnat pentru OMOR, căutat de polițiști. Dacă-l vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-928919224">

 

corjin-francesco-crimaPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui tânăr de 18 ani, condamnat la 10 ani de pedeapsă privativă de libertate într-un centru de detenţie pentru comiterea infracţiunilor de omor şi port fără drept de obiecte periculoase.

La data de 19 octombrie a.c., pe numele lui Corjin Francesco, de 18 ani, Tribunalul Timiş a emis o sentinţă penală prin care s-a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 10 ani, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi port fără drept de obiecte periculoase.

Semnalmente: înălţime 1,75 metri, 100 de kg, corpolent, ten măsliniu, aluniţă pe obrazul stâng.

În fapt, la data de 4 noiembrie a.c., pe fondul unei altercaţii spontane, cel în cauză a lovit cu un cuţit de vânătoare, în zona toraco-abdominală, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a decedat la scurt timp.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana căutată este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.