Concubina omului de afaceri Dan Ardelean a recunoscut crima. Vezi în ce...

Concubina omului de afaceri Dan Ardelean a recunoscut crima. Vezi în ce dosar celebru al DIICOT era trimis în judecată timișoreanul UPDATE 1 Reacția suspectei când a fost dusă la Parchet

0
DISTRIBUIȚI

 

001-jpg_resize
Cristina Răceanu în mașina Poliției înainte de audierile de la Parchet Foto Adrian Pîclișan

Dan Ardelean, timișoreanul de 48 de ani care a fost omorât aseară de iubita în vârstă de 18 ani era unul dintre cei trimiși în judecată în celebrul dosar instrumentat de DIICOT Timișoara, „minore pentru VIP-uri”. În procesul rețelei care exploata sexual eleve de liceu, fostul judecător Nicolae Tomuş şi fostul poliţist Ovidiu Gâţan au fost deja condamnaţi cu suspendare pentru că şi-au recunoscut faptele, iar Dan Ardelean era judecat, alături de mai multe persoane, fiind acuzat că a beneficiat de serviciile sexuale ale unor minore „livrate” de interlopul Paul Mânzu.

Dan Ardelean a fost ucis marți seara, cu mai multe lovituri de cuțit.


Concubina sa în vârstă de 18 ani după ce a fost dusă la spital și i s-au acordat îngrijiri medicale pentru rana de la mâna stângă a fost audiată. Aceasta a recunoscut faptul că este este cea care l-a ucis pe omul de afaceri, spunând că totul s-a petrecut pe fondul geloziei. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiș.

UPDATE 1 Cristina Răceanu a fost dusă, la 15,40, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, aceasta refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. Procurorul de caz a stabilit că ”la data de 08.11.2016, în jurul orelor 19.00, în interiorul imobilului din Timișoara în care locuiau, suspecta Răceanu Cristina i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit victimei A. D. C., concubinul său, provocându-i cinci plăgi tăiate înțepate în zona hemitoracelui drept posterior și o plagă tăiată înțepată în zona supramamelonară stg. intern, leziuni ce au condus la decesul victimei”.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.