Timișoara Saracens nu a putut disputa azi jocul din Cupa Regelui cu...

Timișoara Saracens nu a putut disputa azi jocul din Cupa Regelui cu ”U” Cluj. De ce s-a amânat partida din Ronaț

0
DISTRIBUIȚI
15219479_1452687718092310_1851936996708177750_n
Foto: Timișoara Saracens Rugby Club / Facebook

Campioana României a aflat de curând că trebuie să mai dispute două jocuri în Cupa Regelui, doar pentru clasarea finală, înaintea încleștării din 10 decembrie cu Harlequins.


Iubitorii rugby-ului din Timișoara au avut însă parte azi de o surpriză neplăcută în Ronaț. Partida Saracens RCM Universitatea Cluj a fost amânată din cauză că terenul ”Gheorghe Rășcanu” a fost considerat prea înghețat pentru siguranța sportivilor.

Ieșită din lupta pentru trofeu după eșecul-surpriză cu CSM Olimpia București, Timișoara Saracens trebuia să dispute azi acasă prima partidă pentru locurile 5-7. Meciul era programat să înceapă la ora 11.00 dar terenul din Ronaț era înghețat și mai întâi s-a luat decizia amânării fluierului de start cu o oră. Situația nu s-a remediat și în cele din urmă s-a anunțat că meciul nu va mai avea loc astăzi.

Datorită condițiilor terenului de joc (terenul a înghețat) ambele echipe au hotărât amânarea întâlnirii de astăzi din Cupa Regelui. Așteptăm decizia Federației Române de Rugby pentru a vă comunica mai multe detalii. Vă mulțumim din suflet tuturor celor care astăzi ați fost alături de noi în ciuda temperaturilor scăzute!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook oficială a clubului de pe Bega.

Sâmbătă, la ora 11, bănățenii au programat celălalt duel rămas de disputat în Cupa Regelui. Cu Poli Iași în deplasare. Finala competiției va fi în aceeași zi între Baia Mare și Steaua (ora 14). Cel mai important meci al finalului de an pentru Timișoara Saracens va fi pe 10 decembrie cu londonezii de la Harlequins, pe ”Dan Păltinișanu”, în Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.